Mi a véleményetek a pride-ról (melegfelvondulás)?
Elsősorban azoknak a vélémenyére lennék kíváncsi akik ellenzik, és az álláspontjukhoz tudnak érveket kapcsolni.
Persze mindenféle kultúrált választ örömmel olvasok! :)
"Micsoda? Hány heterót látsz hatalmas, fából készített, felálló fallosszal sétálgatni például a buszpályaudvarokon? :) Akiket látsz, biztosan egy részük meleg, semmi olyasmit nem tesznek, amiből kikövetkeztethető volna a nemi identitásuk."
Ja, tényleg, mert az után kézen fogva sétáló meg csókolózó fiú-lány párról aztán tényleg nem lehet eldönteni a nemi identitásuk, mi? Biztos azért csókolóznak ellenkező neművel mindenki szeme láttára, mert melegek, mi? Meg pont ugyanezért házasodnak össze is. Meg posztolják tele a képükkel a Facebookot. Meg beszélnek egymásról folyamatosan a munkahelyen. Had ne folytassam...
----
Amúgy "bírom" az ilyen véleményeket, hogy a Pride az polgárpukkasztás meg nem normálisan kinéző is viselkedő emberek vannak csak ott, miközben a Pride valójában így néz ki: https://www.youtube.com/watch?v=c-PPV7klYdM
Én ebben semmi különöset, semmi felháborítót nem látok. Bármilyen más vonulásra vagy fesztiválra kimész ma Magyarországon pontosan ugyanezt fogod látni. Kivéve, hogy ott kicsivel kevesebb lesz a szivárványos zászló. :)
Köszönjék az ilyeneknek az amúgy normális melegek és leszbikusok stb. Ha ilyenek nem lennének ott akkor lehet sokkal kevésbé lenne még jobban lázító ez a felvonulás.
"Nem tudom mi baj van vele. Sokféle felvonulás van, miért pont ezzel lenne a baj? Mert melegek? Attól ők még ugyanolyan emberek mint mi. Ugyanazokat az érzelmeket élik meg, csak másképp."
Az előtted lévő linkelte, hogy mi velük a baj, csak ahhoz kéne némi agy is, hogy felfogd...talán nem kéne papnak öltözve gyalázkodni!
Annak a felfogásához kell agy, hogy minden csoportban vannak visszataszító emberek, de csak bizonyos csoportokat vonnak felelősségre miattuk.
Ha 100ból 1 meleg különc, akkor arra az egyre mutogat mindenki, mondván, hogy tessék megnézni, olyanok a melegek...
Van egy hetero csoportosulás (VILÁGSZERTE vannak tagjai) ami legalizálni akarná a nemi erőszakot, egy másik meg tüntetéseket szervez a szoptatás ellen, mert szerintük az anya megerőszakolja a gyerekét.
Szerinted van ember aki ezek hallatán azt mondja, hogy "banyek, a heterok aztán tényleg rohadt különcök..." Nyilván nem, hanem azt mondják magukban, hogy vannak rohadtul különc emberek.
Érted a különbséget.....
Mondjuk én személy szerint nem a papnak öltöző melegek miatt aggódnék, hanem az olyan papok miatt, akik nyilvánosság előtt beszélnek arról hogy a lányokat ki kéne tiltani az egyetemekről, mert elvonják a fiúk figyelmét a tanulmányaikról, meg ha nem öltöznének kihívóan a kamasz lányok, akkor nem erőszakolnák meg őket.
A pedofil papokról meg nem is beszélve.
De ugye általánosítani nem szép dolog...
Igazad van.
De akkoris az emberek ilyenek...és ezt kéne felfogni...nyílván sokan (én, te, stb) felfogjuk hogy 1000 bol 1 díszb*zi van a Pride on és ez ilyen arra sem méltó , hogy melegnek,biszexnek,leszbikusnak..akárminek hívja magát , de az átlag ember nem így gondolkozik és ezt kene megérteni, hogy a többség ilyen és ezzel nem lehet mit kezdeni, nemfogja megérteni azt , hogy a melegek nagytöbbsége normális... Sajna ez van..ezért kéne a Prideot abbahagyni vagy kitiltani az elmebetegeket a rendezvényről.
Abszolút elítélem ezt a felvonulást. Ezzel egy dolgot érnek el: hogy még jobban utáljam a bzikat. Szerintem a jelenlevők fele csak divatbzi, vagy őrült. Aki tényleg ebben a rendellenességben szenved, az nem büszke rá, és nem rázza az alfelét szivárványos zászlóval a kezében gyerekek előtt BP utcáin a forgalmat bénítva.
Ja é a "meleg" szót visszakövetelem, mert az mást jelent, és nem vagyok "hideg".
Üdv.: Intoleráns Bácsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!