Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az írásomról?

Mit gondoltok az írásomról?

Figyelt kérdés

Kérlek írjatok róla bármit, ami eszetekbe jut, vagy amit leszűrtetek belőle. Köszönöm!

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. febr. 26. 18:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A második feltöltés kilóg a sorból. Olyan, mintha a másik kezeddel írtad volna és nem azzal, amelyikkel megtanultál írni. Számomra mindegyik olvasható. De grafológus nem vagyok.
2016. febr. 27. 20:13
 12/13 A kérdező kommentje:

Igen, a második kilóg, mert az fizika, s mivel az nem áll közel hozzám, nem ügyeltem arra, hogy később ki tudjam olvasni. A harmadik egy dolgozatból van, azt muszáj volt olvashatóan írnom, az első és utolsó pedig egy Petőfi vers részlete és egy Meliorisz Béla vers. Verset pedig nem tudok csúnyán írni. Legalábbis úgy csúnyán, amit én látok annak.

Mindenesetre köszönöm az eddigi válaszokat, érdekes volt őket olvasni, s várom az ezek utániakat is.

2016. febr. 27. 21:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát elég trehányul írsz mit ne mondjak.
2016. febr. 27. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!