Mit gondoltok az írásomról?
Figyelt kérdés
Kérlek írjatok róla bármit, ami eszetekbe jut, vagy amit leszűrtetek belőle. Köszönöm!
2016. febr. 26. 18:56
3/13 anonim válasza:
Tollat használsz, és maximum hatodikos vagy.
4/13 anonim válasza:
Szerintem szépen írsz. Nem olvashatóan, de szépen.
5/13 anonim válasza:
Nem vagyok grafológus. De szép, egyenletes, dőlt betűkkel írsz, és szereted József Attilát. Asszem tini vagy, keresed magad, de okos, kifinomult lehetsz, és jó úton jársz.
6/13 anonim válasza:
Hát nehezen lehet kiolvasni, de amúgy nem csúnya, ha az egész szöveget nézed. Mondjuk külön-külön nézve a szavakat már nem valami szép.
Talán lány lehetsz és különcnek tartod magad.
7/13 elwera válasza:
Az ékezetek a betűk felett jobbra vannak eltolódva, ez azt jelenti, hogy a jövőbe tekintesz. Nagy betűkkel írsz, impulzív, lelkesedő személiség lehetsz, az összevissza betűméret azt jelzi, hogy hirtelen természetű, szeszélyes, zilált lehetsz, nem éppen kiegyensúlyozott. A túl magas betűk arra utalhatnak, hogy a realitás helyett, inkább az intelektualitás és a spirituális fontos számodra.
8/13 A kérdező kommentje:
Hú de sok válasz,köszönöm!
Ami igaz: az utolsó válasz egy az egyben.
Ezenkívül lány vagyok, tini (17).
És tényleg nem igazán vagyok a realitás talaján.
Ja,és szeretem József Attilát:)
Ami nem igaz: Tizenegyedikes vagyok, nem hat. Nem tartom különcnek magam. Nem keresem magam.
Tudom, hogy nem igazán olvasható, de én el tudom olvasni, úgyhogy nem láttam értelmét szebbé tenni.
2016. febr. 26. 19:53
9/13 anonim válasza:
Szerintem egy picit írhatnál olvashatóbban!
10/13 anonim válasza:
Szerintem teljesen olvasható, legalábbis számomra az. A szüleim tanárok, sokszor javítottak otthon dolgozatot. Azokhoz képest ez gyöngybetű XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!