Miért volt olyan furcsa, hogy köszöntem az ellenőröknek?
Életemben először jártam Pesten, és mikor mentem le a metróhoz, ugye ott állnak azok az ellenőrök vagy micsodák, és miközben mutattam a bérletemet, köszöntem, hogy jó napot. És csak néztek meglepetten, majd visszaköszönt az egyik, meg a többi ember, aki ment át velem együtt, még ők is odanéztek. Most ebbe mi volt olyan nagyon furcsa??
L/19
10#: Lehet, hogy a válaszadó nem látta a jelzést, vagy talán nem is sejtette, hogy ezzel zavar másokat. A gond itt azzal van, ha valaki bunkón és/vagy kioktatóan beszól neki, hogy"k*ts*g, b**** már meg a ****** hátizsákod" meg az ehhes hasonlók. :/
Biztos vagyok benne, hogy ha mondják neki, hogy jobban, kényelmesebben elférnének a tömegközlekedési eszközön, ha nem levenné a táskáját. :)
9. vagyok, a kezemben volt a hátizsák. Bár igazából azért vettem le, hogy nehogy kilopjanak belőle valamit, nem tudtam, hogy amúgy is le kellene de ez itt lényegtelen, mert nem volt ráírva, hogy miért van a kezemben.
Amúgy Db-ben ma épp összefutottam az ellenőrökkel. Sikerült 3x egymás után oda-vissza utazni a villamoson, amire felszálltak és másodszor már mondták, hogy emlékeznek rám, hagyjam a francba a bérletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!