Csak szerintem furcsa, hogy már így is túl sok ember van a Földön, mégis kb. mindenki szaporodni akar?
Globálisan tényleg túl sok ember van.
Viszont lokálisan nézve, Magyarországon népességfogyás van.
nem furcsa
Hitler a zsidókat irtotta, Sztálin mindenkit, ma pedig azt próbálják összeokoskodni, hogy ki a keverék és ki a fajtiszta humán egyed
A "keverékeket" elüti egy autó véletlenül, vagy véletlenül agyoncsapja az áram, hirtelen szivroham ilyesmi
Jól jönnek még a polgár ás vallási háborúk amik mindegy hol vannak de az biztos, hogy valamelyik oldalt amerika támogatni fogja fegyverrel (a valóságban azért, hogy jobban menjen a népirtás lásd ISIS) és mindenféle beavatkozás nélkül végignézi, hogy mészárolnak le szabadon több százezer embert
Bizony hát ez a helyzet
Szerintem meg okosabb lenne ha már alapban sterilizálnák a férfiakat és a nőket a kórházban olyan területeken ahol túlnépesedés van, mint később megölni őket
Össszekevered a szezond a fazonnal!
A túlnépesedés oka nem az, hogy MO-on valakinek esetleg három gyereke van, hanem hogy a fejletlen államokban 10-15!
OTT gond a megélhetés, márcsak azért is, mert nem termelnek, csak várják a segítséget a fejlettebb területektöl, ITT meg az a gond, hogy a népesség nem elég a gazdaság fenntartásához.
Emmellet az ödökbefogadás sem egyszerü dolog, met sokkal kevesebb (egészséges) örökbefogadható gyerek van, mint amennyire igény lenne. Ezen kivül a legtöbb ember számára a saját gyerek egész más, mint egy idegent magához venni.
Demográfiai kutatások szerint a népességnövekedés négy szakaszra osztható. Az első szakaszban a születések száma nagy, és körülbelül azonos a halálozási aránnyal. A népességnövekedés lassú, de van, hogy népességcsökkenést lehet tapasztalni, és az átlagéletkor körülbelül 30 év körül van. A második szakasz magasabb szintű társadalmi fejlődést igényel, például az ipari forradalom jó kiindulási alapul szolgált erre, jobb orvosi ellátást és élelmezést tapasztalunk, aminek következtében csökken a halálozás, míg a születések száma magas marad. Ez rohamos népességnövekedéshez vezet. A fejlődő országok nagy része ebben a szakaszban van ma. A harmadik szakaszban a csökkenő halálozási arány mellett a születések száma is csökken, a népesség gyarapodik ugyan, de lassabban. Ez figyelhető meg a legtöbb fejlett országban. A negyedik szakaszban a lakosság száma csökken vagy stagnál, mivel csökken a születések száma, és nem éri el a halálozások számát, vagy esetleg azzal azonos lehet. Mivel A Föld népességének a nagy része a második fázisban van napjainkban, tehát a népesség ugrásszerűen növekszik.
Egyébként már Marx is megmondta, hogy a kapitalista társadalom imádja a népességnövekedést, mert minél több szart tud előállítani minél kevesebb bérért, és azt minél több embernek tudja eladni.
Attól, hogy pl én nem vállalok gyereket nem lesz kevesebb lakosa a földön, mikor pl olyan fejlődő országokban, mint India, ahol a fogamzásgátlás, a nők oktatása nincs toppon ontják magukból a gyereket. Egy nőt, egy embert se kényszeríthetsz arra, hogy ő ne szüljön, mert x-ezer kilométerrel arrébb egy nőnek túl sok gyereke van.
már pedig muszáj lesz belemanipulálni a dolgokba ha nem akarjuk, hogy kimerüljön a Föld és meghaljunk mindannyian
Én a sterilizálás hive vagyok
Mert balfszok. Gyerekes emberek 60-70%a nem is akart gyereket, csak “becsaúszott”, megszülte oszt lehet verni.
Rengeteg GYEREKOTTHONOS szül, 14-15 évesen, a babákat már tényleg nem tudják hova rakni..
Meghát ugye a sok kedvezmény a gyerekeseknek. Vagyis azoknak akik szülnek, de ha megvan a gyerek, már érdekes módon mindenki szrik rá...
Na mindegy, én biztos nem szülök, mert nem szeretem a gyerekeket, nem tudnám szeretni stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!