Elmebeteg? Vagy csak a kajámat akarta lenyúlni?
Télen történt ez velem: McDonaldsban ültem 1 bevásárló központban, nem messze az egyetemtől ahol tanulok. Délután, kb. fél 3 lehetett és a következő órám csak 5kor kezdődött, ezért beültem enni. Ahogy ettem a hamburgeremet az étterem bejáratához közel, ahol rajtam kivül senki nem ült, leült a velem szemben lévő asztalhoz 1 férfi, vele szembe pedig 1 nő. A nő háttal ült nekem, telefonozott végig, nem volt rajta semmi különös, viszont a férfi egész végig bámult engem, aztán szintén a telefonját bütykolte, majd megint bámult. A nő megette a hasáb burgonyáját majd kimentek, és egyből utána a férfi helyére leült egy másik aki szintén furcsán bámult. Elővettem a tükrömet, mert azt hittem van valami furcsa rajtam, de semmi nem volt. Erre megszólalt a pasas, azt kérdezte hány éves vagyok. Én: tessék? Erre ő csóválta a fejét és bámult tovább, mire én kérdeztem hogy mit bámul ennyire rajtam. Ő megint elkezdte: hány éves vagy? Én: Mi közöd hozzá? Ő: azt kérdeztem hány éves vagy?
Elkezdtem telefonálni, összeszedtem a cuccaimat és kimentem az étteremből, bementem 1 butikba, majd kb.1 órát vártam és csak nagy embertömeggel mentem ki a buszmegállóba. Nem értem mire véljem ezt az egészet, nem volt rajtam semmi kihivó ruha, farmerban voltam, egyszerű pólóval, 20 éves voltam (sokan azt mondják fiatalabbnak nézek ki, mert kicsi és vékony vagyok). A pasas kopasz volt és nem néztem ki sok jót belőle. Azóta sem tudom mi volt ez. Kandikamera? Kajatolvaj? Vagy tényleg vmi őrült, esteleg erőszakoló vagy csak én dramatizálom túl a helyzetet?
hát ez fura :D
lehet meg akart jobban ismerni... ( ha érted)
Na csak megtaláltalak...! HÁNY ÉVES VAGY????
Látlak ám az ablakból...
Első olvasatra rögtön az ugrott be, hogy azért kérdezte hogy leszóljon: nem iskolába lenne a helyed?
Így, hogy kiderült, hogy lány vagy lehet többet akart vagy kirívóan öltözködtél és leakart szólni. Bár a reakciód is elég érdekes volt, pánikszerű.
Velem is történt hasonló vonaton, agresszívan kérdezte a korom, mire elmondtam neki nem hitte el, végül megkérdeztem miért, így szokott ismerkedni azt mondta, majd elköszöntem tőle szerencsére többé nem találkoztunk.
Ettől vannak jóval cifrább helyzetek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!