Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem furcsa egy...

Csak szerintem furcsa egy olyan facebook oldal, ami elvileg az erőszakon átesett nőkért/gyerekekért van, közben pedig védi a pedofilokat?

Figyelt kérdés

A "védi" nem a legjobb kifejezés, de a végeredmény végülis ez. Egy cikkből indult, amiben írják, hogy pedofiloknak gyártanak babákat, hogy azon éljék ki az ösztöneiket. Most azon témáznak a közösségben, hogy attól, hogy pedofil hajlam, még ember, stb, stb. Lassan már védik őket...Vagy az én készülékemben van hiba?

(Link: [link] , január 20.-i poszt)

*A közösség nyilvános, így semmilyen jogot nem sértek a linkeléssel.

Mi a véleményetek?

2016. jan. 22. 00:57
 1/6 anonim ***** válasza:
61%

Nem csak nálad verik ki a biztosítékot. Nagyon sok jóérzésű embernél is.

Ez olyan dolog, hogy legyen halálbüntetés vagy ne?

Ha igen miért? Ha nem, miért nem? Tartsuk el a pszichopata gyilkosokat az adófizetők pénzéből? Még adjunk fedelet a fejük fölé és etessük őket? Vagy egyszerűen vizsgálgatják az ügyét, majd 2 év múlva villamosszék, mert az milyen humánus.

A legtöbb bűnöző ember nem érdemli meg a gyors halált. Én személy szerint az áldozatok családtagjainak a keze közé adnám őket, és döntsenek ők a sorsa felett. Felőlem hetekig kínozhatnák vagy amit akarnak.

A pedofília nem normális dolog. Az, hogy egy ártatlan fiatal kisembert tönkretesznek egy életre (ha túléli) abban mi az emberi? Mi a humánus? A nagy liberálisok gondolkodása ez. Hogy mindig mindenki legyen humánus, legyen emberi. Mert jogaik vannak. A kicsiknek, akiket bántanak nekik nincs jogaik?

Ugyan ez a helyzet a migránsokkal is. Európa fejlődő, gondolkodó. Európa mindenkit befogad és mindenkit szeret. Majd jött a szilveszter meg a Párizsi terrortámadás és neszeneked nagy liberalizmus.

A kérdésedre válaszolva. Irónikus és szarkasztikus az oldal részéről, hogy ilyesmit megoszt. Úgy gondolom, hogy ha a facebook oldlt olyan ember vezetné, akit valóban bántottak, erőszakoltak, és megaláztak megkínoztak, az nem fog a humánitárus szrokkal jönni...

2016. jan. 22. 01:26
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

A linket megnéztem, alatta ezt írta valaki. Abszolut találó. Egyetértek!

Tiszteletben tartom a véleményeteket, érveiteket, és értem is, de valóban - pont talán személyes érintettség okán, és mert rengeteg hasonló sorsról hallottam, olvastam - a véleményem változatlan, és az is marad. Amíg valakinek olyan a szexuális orientációja, hogy azzal nem bánt mást (pl.agalmatofília, dendrofília, és még ezer és egy ártalmatlan parafília), addig tök oké, ha neki az jó, attól boldog, csinálja,nem érdekel, nincs hozzá közöm. De a pedofília, csakúgy, mint a többi, másik felet sértő parafília (pl. biasztofília-nemi erőszakhoz vonzódás, nekrofíllia, eltaposás, kéjgyilkosság és itt is még fel tudnék sorolni jó pár példát (könyvön dolgozom épp, azért tudok ezekről)..az ő esetükben gyártsunk olyan babát, ami közben sikoltozik, mert a nemi erőszakra gerjedő is ember? Vagy, aki az amputálás folyamatára izgul csak fel, vagy emberevésre-mert ilyen parafíliák is vannak- nekik is legyen ilyen babájuk? Ők is "emberek"? Pl. a könyv miatt leveleztem (online és sajnos anonim) olyan emberrel, aki bizony csak akkor érez szexuális ingert, ha neten olyan videót nézhet, ahol épp amputálnak, és ő is arról fantáziál, milyen lenne elkapni egy szép lány éjjel, egy erdőbe...(saját bevallása szerint magas beosztásban dolgozik, értelmiségi). Kérdem én, őket is fogadja be a társadalom? Számomra a pedofilok is ehhez a "kaszthoz" tartoznak, és a válasz szerintem a határozott nem. Talán első blikkre szélsőséges összehasonlítani a kettőt, pedig nem az. Egy pedofil igaz, nem fizikailag, de lelkileg tud annyi kárt okozni, mint a fent leírtak. Csak ezeknek ugye nincs kézzel fogható, közvetlen nyoma. Aki nem hiszi, olvasgassa csak AnoniMara oldalát egy egész napon keresztül, aztán védje a pedofilokat. Vagy nézzen, olvasson pedofilokkal készült interjúkat (anonimak is fellelhetőek, csak alaposan kell keresni). Még csak megbánás sincs bennük, hiszen ők "csak betegek" és ők nem akartak rosszat/és még millió érv amellett, hogy amit tettek végülis nem olyan rossz, és ők is csak szenvedő alanyok. Ha valóban betegnek érzik magukat-ahogy fentebb is írtam- tessék pszichiátriára menni, ott kezelik a mentális betegeket, de ne babát gyártani, és keblünkre ölelni őket. *Azt továbbra sem értem, miért keverik bele a homoszexualitást, transzneműséget, stb. Azzal nem bántanak másokat, és -ha már statisztika- nem követnek el több szexuális bűncselekményt transzneműek/saját nemükhöz vonzódó emberek, mint a heteroszexuálisak. Ők sajnos csak a konzervatívok szemét bántják, de ennyi. Ez ma már normális ember szemében nem perverzió, nem betegség, stb. *

Ja és visszatérve az eredeti cikkhez: abban azt írták, hogy rengeteg köszönőlevelet kapnak -és ott fel voltak sorolva, hogy milyen beosztású emberektől, és köztük volt a tanár és az egészségügyi dolgozó is. Képzeljük el, hogy a gyerekünket abba az osztályba kell járatni, vagy épp az az orvos kezeli, akinek szüksége van ilyen babára. Ha tudnánk róla, hogy ő pedofil-de saját állítása szerint "kezeli" magát- továbbra is nyugodtan rábíznánk a gyerekünket? Mert ő is ember, és meg lehet benne bízni...vagy mégsem? Erre a kérdésre személyesen még egy olyan emberrel sem találkoztam, aki igent felelt volna.

2016. jan. 22. 01:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Nehéz és kényes téma ez. A probléma ott kezdődik, hogy:

Ma az, hogy ember?

Biológiai értelemben mindenki ember. Filozófiai értelemben pedig sok-sok ember inkább állat, és itt kérek bocsánatot az állatoktól, hogy hozzájuk hasonlítok bizonyos embereket.

Úgy gondolom, ember az, aki képes felmérni tetteinek következményeit. Ha ez akár a saját, akár egy másik emberre nézve hátrányos kimenetelű lesz, akkor nem teszi meg azt a dolgot.

Az viszont már nem ember, akiben ha lepörögnek ezek a gondolatok, mégis saját vágyai enyhítésére megteszi ezeket a tetteket, így kielégíti aberrált énjét, ami felett képtelen már uralkodni.

2016. jan. 22. 12:47
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
Egyetértek az oldal szellemiségével. A gyűlölködés sehová sem vezet. És igen, a pedofil is ember.
2016. jan. 22. 17:02
 5/6 Sunshinedoll ***** válasza:
61%

Kit érdekel, hogy a pedofil is ember úristen?

Ezek az apologetikus majmok hol vannak, mikor a menekülteket kéne támogatni? Vagy a melegeket, bántalmazott, kihasznált színes bőrű nőket vagy a sorozatra lelőtt amerikai feketéket, vagy mikor az őseik kiirtották az amerikai őslakosokat meg kolonizálták dél-ázsiát? Csak akkor kell ezt a kifejezést használni, ha valami gyerekbántalmazó fehér farkat kell megvédeni?

Ki a f-szomat érdekel, hogy a sz-r ember is ember? Ha a kérdéses pedofil egy fekete transz férfi lenne, senki nem hozná fel azt hogy "óóó, ht ő is ember, adjunk neki játékot", hanem mindenki egy emberként kántálná az akasztófát. Hagyjukmár.

2016. jan. 22. 19:46
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
Pl. engem érdekel.
2016. jan. 22. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!