Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lenne értelme megírni az életem?

Lenne értelme megírni az életem?

Figyelt kérdés

A szüleimnek hála a gyerekkorom egy pokol volt. Szegényen, verbálisan és fizikálisan bántalmazva (az apukàm onnantól kezdve, hogy megfenyegetett, meg fog ölni, egészen addig, hogy asztalba, üvegtárgyba verte a fejem különféle módokon kegyetlenkedett), anyukám összeroppant idegileg, és sorozatosan visszakerült a pszichiátriára. Akkoriban apu hosszabb-rövidebb idöre eltünt, majdnem intézetben vègeztem, majd anyut hazaengedtèk, ès minden kezdödött elöröl.

Ezután jó néhány egyèni tragèdia, szerelmi affér, kétszer lettem majdnem hajlèktalan, lógtam meg pár idegen országba egyetemi koliból éjjel, éltem külföldön, minden voltam már, csak akasztott ember nem, és még csak 21 éves vagyok.

Van értelme könyvet írni az életemröl, vagy vannak nagyobb tragédiàk is?

L

2015. nov. 9. 18:42
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

lógtam meg pár idegen országba egyetemi koliból éjjel

Hát, ha ilyen hülyeségeket akarsz beleírni, inkább ne tedd. Szabad felnőtt ember vagy, ez nem lógás.

2015. nov. 9. 19:23
 22/32 anonim válasza:

Ha megírod, én szívesen elolvasnám.

Sajnálom ami történt veled.

2015. nov. 9. 19:24
 23/32 anonim ***** válasza:

Írd meg!

Hülyeség, hogy "nem értél el semmit", meg "happy end" kell.

Elérted, hogy túlélted. Ennél kisebb dolgokról is írtak remek regényeket.

Móricz Árvácskája mit "ért el"? Vagy a Móra Kincskereső kisködmönjének hősei?

Biztos vannak nagyobb tragédiák is, de kisebből is született már remekmű.

Ha hitelesen, megragadóan tudod leírni, akkor ez bőven elég alapanyag egy jó regényhez - ha nem tudsz így írni, akkor abból se lenne jó könyv, ha háromszor haltál volna meg.

2015. nov. 9. 19:27
 24/32 anonim ***** válasza:
Ha magadnak írod, és nem akarod kiadni, akkor nem tök mindegy? Nem kell, hogy értelme legyen. A sztori maga kicsit sem új vagy érdekes, sok embernek ennél ezerszer rosszabb, de ha neked jobb lesz attól, hogy leírod, akkor írjad.
2015. nov. 9. 19:29
 25/32 anonim ***** válasza:

Igen, tényleg nem a Kérdező az "első", aki ilyen témában ír. És? Végül is már minden téma meg lett írva, ennyi erővel senki se mutathat újat :)

Szerintem írd meg! :) Mit veszíthetsz vele? Maximum nem lesz népszerű könyv, de én úgy gondolom, hogy egyetlen egy ember elismeréséért is megéri :) Engem nagyon érdekelne, elküldhetnéd privátban az első részt, ha elkészült :) És, ha kiadod, a címét is írd meg :)

2015. nov. 9. 19:34
 26/32 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes lenne, mert miközben írod fejlődnek a képességeid, és reálisabban fogod látni a múltadat is. Kiadni viszont csak akkor érdemes, ha tehetséges vagy az írásban és fogyaszthatóan is tudod megfogalmazni a történeted, de ez csak akkor derül ki, ha már belefogtál.
2015. nov. 9. 20:26
 27/32 anonim ***** válasza:

A Kincskereső Kisködmön nem életrajzi dráma hanem ifjúsági regény.

Ehhh, jó lenne, ha legalább nem kevernénk a whiskyt a kávéval.

2015. nov. 9. 20:47
 28/32 anonim ***** válasza:

"A Kincskereső Kisködmön nem életrajzi dráma hanem ifjúsági regény.

Ehhh, jó lenne, ha legalább nem kevernénk a whiskyt a kávéval."

Nem mondod?!

"A Kincskereső kisködmön Móra Ferenc nagy sikerű ifjúsági regénye, melyet 1918-ban írt saját gyerekkori élményei felhasználásával..."

2015. nov. 9. 20:52
 29/32 anonim ***** válasza:
És én mit írtam kismackó?
2015. nov. 9. 20:56
 30/32 anonim ***** válasza:

"És én mit írtam kismackó?"

á...

2015. nov. 9. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!