Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetne jobb az életem?

Hogy lehetne jobb az életem?

Figyelt kérdés
Apukám ver, elég gyakran. Ha neki valami nem tetszik akkor üvöltözik velem és fenyeget hogy agyonver, meg fog egy láncot és azzal ver meg. Jó esetben csak fenyeget. Rossz esetben még hatalmas pofont is ad olykor ököllel. Volt már olyan hogy az orromon folyt a vér, meg a szám is vérzett, és egyszer a koponyám is behorpadt, ami ma már nem olyan mert egyértelműen begyógyult. Szeretnek a szüleim, apukám is, de terror amit művel. Utálom őt, és minden nap amikor mondja hogy szeret, akkor visszamondani neki hogy én is, szörnyű, mert én nem szeretem őt. Utálom miatta az egész életem, és minden nap félek hogy el ne csesszek valamit. Megölném őt, csak félek megtenni, és tudom hogy nem szabad. Senkinek nem beszéltem erről soha, sokszor sírok ha ezekbe belegondolok és úgy érzem hogy meg akarok halni, csak nem merem magam megölni. Azt is szoktam kívánni hogy haljak meg valahogy, legyen vége. Azt is kívanom sokszor ami az egyetlen kívánságom, amiről tudom is hogy lehetetlen: nem kell hogy mondja hogy szeret, nem kell hogy kinyalja a seggem csak ne verjen, és ne legyen ilyen. Légyszíves segítsetek. 15/F

2015. okt. 17. 23:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%

keresd meg a suliban a gyermekvédelmis tanárt, vagy bármelyik másikat, amelyikben megbízol és kérj segítséget!

vagy sétálj be a gyámügyre és kérd az intézeti elhelyezésedet!

2015. okt. 17. 23:38
 2/16 anonim ***** válasza:
ez igazából már rendőrségi ügy. rendőrséghez nyugodtan fordulhatsz, gyámügyhöz, gyermekvédelmishez, osztályfőnökhöz. szerintem minél gyorsabban. ennél csak jobb lehet.
2015. okt. 18. 01:02
 3/16 anonim ***** válasza:
A legjobb ami az előző mondott, az iskolában próbálj meg szólni egy olyan tanárodnak, akit kedvelsz. Mond el neki, hogy otthon folyamatosan vernek és kérd meg, hogy derítse ki mit lehetne ebben a helyzetben csinálni. De itt van egy e—mai cím, ahová megírhatod, hogy mi a probléma, fognak tudni segíteni: befogadootthon@tegyesz.hu
2015. okt. 18. 01:08
 4/16 anonim ***** válasza:
Anyukád mit csinál olyankor mikor téged ver az apád?Vele is szívesen elbeszélgetnék!
2015. okt. 18. 05:21
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Először próbálj meg családon belül hatni az apukádra. Ha van apukádnak édesanyja, édesapja, akkor velük beszélj először. Beszéljenek vele, hogy ne üssön tégedet, mert ha nem sikerül hatni apukádra, akkor idegenekhez fordulsz segítséget kérni.De egyébként a Gyermekvédelem is csak azt szorgalmazná, hogy maradj a családodban mert nekik az a cél.Maximum beszélnének rendszeresen apukáddal és veled.Persze ennek nagyon nem örülne apukád.De lehet, hogy ez oldaná meg , a problémát, a külső segítség.Egyébként te mindent megteszel, hogy ne bosszantsd fel őt?Jól tanulsz? Tisztelet tudó vagy?Segítesz otthon?
2015. okt. 18. 07:03
 6/16 anonim ***** válasza:

Első és legfontosabb,amit tudatosítanod kell magadban!

Nem a te hibád és nem vagy rossz ember,bármilyen gondolataid is vannak!

Keresd meg az egyik tanárodat,akiben megbízol,kérd ki a segítségét,ő ha van,valószínűleg el fog vinni az iskola pszichológushoz.

Ami történt,történik nem a te szégyened,és beszélned róla sem az.

Apukád nem szeret,egy szülő nem bánik így a gyerekével,ha szereti.

Apád simán lehet,pszichopata,sőt,elég nagy a valószínűsége.

Azt írod,a "szüleid"...

Tehát anyukád is veletek van.

Ha anyukád nem hagyja a bántalmazásod,beszélj vele,közösen találjatok ki valamit.

Ha anyukád végig nézi a bántalmazásod és nem szól bele,felesleges hozzá fordulnod,ne is szólj neki,bármit is lépsz az ügyben,megvan törve lelkileg és simán apád mellé állhat,le is tagadhat mindent egy külső ember számára,nagy az esélye,soha nem fogja elhagyni apádat.

Bármilyen látható nyoma van a bántalmazásodnak,csinálj fényképeket telefonnal,de tárold biztos helyen,ne pc-n vagy telefonon,később még szükség lehet rájuk.

Hiába próbálsz megfelelni,egy ilyen "embernek" nem lehet,úgyis lesznek mindig olyan szabályok,olyan kérései,aminek nem tudsz megfelelni,ne hibáztasd magad,ha nem sikerül,nem a te hibád.

Rendőrség nem rossz ötlet,de szerintem ne velük kezd,inkább amit fentebb írtam,suliba egy tanárral,pszichológussal,ők segíteni fognak.

Fontos lenne,hogy legyen olyan felnőtt melletted,akiben megbízol,mert hiába mész el a rendőrségre,apád mindent tagadni fog,és te jössz ki rosszul az egészből,ezért kellenek a képek a bántalmazásról,kell a bizonyíték.

Nem irigyellek hallod...fel a fejjel:)idővel vége lesz ennek a rémálomnak,és normális életed lehet:)

2015. okt. 18. 07:37
 7/16 anonim ***** válasza:

[link]

Bántalmazott nők és gyerekek segélyvonala: 06-80-505-101 (este 6 és 10 között)

Hívd fel őket,ők is tudnak segíteni,80-as szerintem ingyenes szám!

2015. okt. 18. 07:42
 8/16 A kérdező kommentje:
Anyukám nem szokott verni, és ő nem is nézi jó szemmel apám nevelési módját, van hogy veszekedik vele hogy ne ordibáljon, meg amikor olyat mond nekem apukám akkor ő közbeszól hogy fogja vissza magát. Tanulni jól tanulok, segíteni sokat segítek itthon, de ha valamire megkér és elfelejtem akkor már izél velem, és csodálkozik hogy nem beszélek meg vele semmit az életemről. Köszönöm a válaszotokat.
2015. okt. 18. 08:52
 9/16 anonim ***** válasza:

Anyukáddal milyen a kapcsolatod?

Őt is veri apád?

Azt írod,jól tanulsz.

Helyes,ez az alapja,hogy minél előbb eltudj húzni otthonról,később jobb,könnyebb életed legyen.

Nem apádnak tanulsz,magadnak,ezt se felejtsd!

2015. okt. 18. 18:05
 10/16 anonim ***** válasza:
Anyukáddal korábban már szóba került az otthoni helyzet rendezése,akár válás,akár külön költözés formájában apádtól,vagy csak nem nézi jó szemmel,de eltűri,ami történik?
2015. okt. 18. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!