Hogy lehetne jobb az életem?
keresd meg a suliban a gyermekvédelmis tanárt, vagy bármelyik másikat, amelyikben megbízol és kérj segítséget!
vagy sétálj be a gyámügyre és kérd az intézeti elhelyezésedet!
Első és legfontosabb,amit tudatosítanod kell magadban!
Nem a te hibád és nem vagy rossz ember,bármilyen gondolataid is vannak!
Keresd meg az egyik tanárodat,akiben megbízol,kérd ki a segítségét,ő ha van,valószínűleg el fog vinni az iskola pszichológushoz.
Ami történt,történik nem a te szégyened,és beszélned róla sem az.
Apukád nem szeret,egy szülő nem bánik így a gyerekével,ha szereti.
Apád simán lehet,pszichopata,sőt,elég nagy a valószínűsége.
Azt írod,a "szüleid"...
Tehát anyukád is veletek van.
Ha anyukád nem hagyja a bántalmazásod,beszélj vele,közösen találjatok ki valamit.
Ha anyukád végig nézi a bántalmazásod és nem szól bele,felesleges hozzá fordulnod,ne is szólj neki,bármit is lépsz az ügyben,megvan törve lelkileg és simán apád mellé állhat,le is tagadhat mindent egy külső ember számára,nagy az esélye,soha nem fogja elhagyni apádat.
Bármilyen látható nyoma van a bántalmazásodnak,csinálj fényképeket telefonnal,de tárold biztos helyen,ne pc-n vagy telefonon,később még szükség lehet rájuk.
Hiába próbálsz megfelelni,egy ilyen "embernek" nem lehet,úgyis lesznek mindig olyan szabályok,olyan kérései,aminek nem tudsz megfelelni,ne hibáztasd magad,ha nem sikerül,nem a te hibád.
Rendőrség nem rossz ötlet,de szerintem ne velük kezd,inkább amit fentebb írtam,suliba egy tanárral,pszichológussal,ők segíteni fognak.
Fontos lenne,hogy legyen olyan felnőtt melletted,akiben megbízol,mert hiába mész el a rendőrségre,apád mindent tagadni fog,és te jössz ki rosszul az egészből,ezért kellenek a képek a bántalmazásról,kell a bizonyíték.
Nem irigyellek hallod...fel a fejjel:)idővel vége lesz ennek a rémálomnak,és normális életed lehet:)
Bántalmazott nők és gyerekek segélyvonala: 06-80-505-101 (este 6 és 10 között)
Hívd fel őket,ők is tudnak segíteni,80-as szerintem ingyenes szám!
Anyukáddal milyen a kapcsolatod?
Őt is veri apád?
Azt írod,jól tanulsz.
Helyes,ez az alapja,hogy minél előbb eltudj húzni otthonról,később jobb,könnyebb életed legyen.
Nem apádnak tanulsz,magadnak,ezt se felejtsd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!