Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetne jobb az életem?

Hogy lehetne jobb az életem?

Figyelt kérdés
Apukám ver, elég gyakran. Ha neki valami nem tetszik akkor üvöltözik velem és fenyeget hogy agyonver, meg fog egy láncot és azzal ver meg. Jó esetben csak fenyeget. Rossz esetben még hatalmas pofont is ad olykor ököllel. Volt már olyan hogy az orromon folyt a vér, meg a szám is vérzett, és egyszer a koponyám is behorpadt, ami ma már nem olyan mert egyértelműen begyógyult. Szeretnek a szüleim, apukám is, de terror amit művel. Utálom őt, és minden nap amikor mondja hogy szeret, akkor visszamondani neki hogy én is, szörnyű, mert én nem szeretem őt. Utálom miatta az egész életem, és minden nap félek hogy el ne csesszek valamit. Megölném őt, csak félek megtenni, és tudom hogy nem szabad. Senkinek nem beszéltem erről soha, sokszor sírok ha ezekbe belegondolok és úgy érzem hogy meg akarok halni, csak nem merem magam megölni. Azt is szoktam kívánni hogy haljak meg valahogy, legyen vége. Azt is kívanom sokszor ami az egyetlen kívánságom, amiről tudom is hogy lehetetlen: nem kell hogy mondja hogy szeret, nem kell hogy kinyalja a seggem csak ne verjen, és ne legyen ilyen. Légyszíves segítsetek. 15/F

2015. okt. 17. 23:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Anyukámat nem veri apukám, és anyukám mondhatni eltűri, tehát emiatt nem mennek szét, de sokszor veszekedik vele hogy fogja magát vissza.
2015. okt. 18. 19:51
 12/16 A kérdező kommentje:
Anyukámmal jó kapcsolatban vagyok, ha elválna apukámtól és elköltöznénk én lennék a legboldogab, de amint dolgozni tudok, és saját lábamra állok én elköltözök apukámtól.
2015. okt. 18. 19:55
 13/16 anonim ***** válasza:
mindenképpen szükség van rá, hogy külső, felnőtt segítséget kérj. normális rokon van? nagymama, nagynéni, nagybácsi?
2015. okt. 18. 23:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Tehát anyukádat nem zavarja,azt hiszem felesleges bármibe beavatnod, még a végén te lennél a rossz, hogy kiteregeted a családi szennyest....

Előző jól írta, egy családtag,de csak olyan, akiben megbízol, nehogy az meg a szüleidhez rohanjon, miután "eláztatod " őket.

Beszélj mielőbb egy olyan tanárral,akiben megbízol, vagy, ha van, menj el az iskola pszichológushoz magadtól.

Fel a fejjel :)

2015. okt. 19. 00:49
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2015. okt. 20. 19:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Végül változott valami?
2015. nov. 21. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!