Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lenne értelme megírni az életem?

Lenne értelme megírni az életem?

Figyelt kérdés

A szüleimnek hála a gyerekkorom egy pokol volt. Szegényen, verbálisan és fizikálisan bántalmazva (az apukàm onnantól kezdve, hogy megfenyegetett, meg fog ölni, egészen addig, hogy asztalba, üvegtárgyba verte a fejem különféle módokon kegyetlenkedett), anyukám összeroppant idegileg, és sorozatosan visszakerült a pszichiátriára. Akkoriban apu hosszabb-rövidebb idöre eltünt, majdnem intézetben vègeztem, majd anyut hazaengedtèk, ès minden kezdödött elöröl.

Ezután jó néhány egyèni tragèdia, szerelmi affér, kétszer lettem majdnem hajlèktalan, lógtam meg pár idegen országba egyetemi koliból éjjel, éltem külföldön, minden voltam már, csak akasztott ember nem, és még csak 21 éves vagyok.

Van értelme könyvet írni az életemröl, vagy vannak nagyobb tragédiàk is?

L

2015. nov. 9. 18:42
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nincs konkrét cél, amit elértél. Az, hogy eddig hánytatott sorsod volt, az szerintem nem sok embert hat meg, mert abból van sok és nincs semmi happy end, akkor meg amúgy is feleslegesnek érzi az olvasó a történetedet.
2015. nov. 9. 18:44
 2/32 A kérdező kommentje:
Még nem haltam meg, hè. Öregkoromig egy csomó dolgot elérhetek, megvan hozzá mindenem.
2015. nov. 9. 18:46
 3/32 anonim ***** válasza:
52%
Szomorú ami veled történt, de emberek millióival is megesett. Viszont érdemes lehet megírnod, mert neked segíthet a traumák feldolgozásában, de emberek tömegét nem fogja érdekelni.
2015. nov. 9. 18:50
 4/32 anonim ***** válasza:
Van értelme megírni, de nem azért, hogy ebből gazdagodj meg. A megírás közben átgondolod az egészet, újra értékeled az egyes elemeket, letisztul benned az egész. Könnyebben tú tudod tenni magad a múlt nehézségein.
2015. nov. 9. 18:51
 5/32 anonim ***** válasza:
19%
Az oké, hogy elérhetsz, de jelenleg ahogy a leírásodból kiderül nem értél olyat amire bárki felkapná a fejét.
2015. nov. 9. 18:53
 6/32 A kérdező kommentje:
A múltamon már jórészt túl vagyok, szerencsére, meggazdagodni meg sose szerettem volna, ill eböl nem is lehet.
 7/32 anonim ***** válasza:

Az igazság az, hogy nem te vagy az első akinek ilyen élet jutott, és nem is te leszel az utolsó. Ezért a történeted nem olyan amit meg kéne írnod, ha csak nem saját magadnak írod meg.

Ismerek olyan 22 éves lányt aki nálad sokkal borzalmasabb életet élt..

8/32 A kérdező kommentje:
5, normàlis életet èlek, és nem torzult a személyiségem, esetemben ez már valami. Igen, èn is tudok rosszabbakat
2015. nov. 9. 18:54
 9/32 anonim ***** válasza:
Írj,én is fogok!
2015. nov. 9. 18:59
 10/32 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes lenne megirni,csak csinàlj valami heppiendet a végére..szerelem, házasság ,csalàd,gyerekek...:-)
2015. nov. 9. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!