Miért bámulhattak?
Az utcán hogy ne süsse a Nap a fejem, felraktam egy kendőt.
És mindenki megbámult.Volt aki röhögött is.
Kb így:
18/L
16-os 17-es azért nem tetováltattam még mert néha borzalmasan idegesít ha bámulnak meg nem valami szerény módon adom elő magam
Érdekes módon napi szinten kerülök konfliktusba akár a semmiért is mint például a napokban válogattam az auchan-ban a kakaóscsigákat és természtesen zacskóval fogtam meg őket erre rám szólt valami nő hogy ne fogjam már meg puszta kézzel.
Hát elsőnek próbáltam normálisan megmondani neki hogy mi van de aztán vissza szólt és úgy elkezdtem vele ordítani hogy szerintem azt is megbánta hogy megszületett és szép csendben eloldalgott.
Hasonló történeteket egész éjszakán keresztül tudnék mesélni.
Szóval arra gondoltam hogy ilyenkor ha az ember nem csak agresszív félig gyúrós hanem még ki is van tetoválva akkor csak még jobban megbélyegzik hogy na a "köcsög tetovált"
Ami persze nem túlzottan érdekel de minek még nagyobb feltűnés mikor alapvetően így is bámulnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!