Miért bámulhattak?
Az utcán hogy ne süsse a Nap a fejem, felraktam egy kendőt.
És mindenki megbámult.Volt aki röhögött is.
Kb így:
18/L
Én értem, hogy vékony volt a kendő, lehet először nekik nem tűnt fel. :)
Most ne essen nekem senki a következő kijelentésem miatt, mert nincs bennem semmi ellenséges szándék. Olyan helyen élek, ahol naponta több száz menekült jön át. A tv-ben is azt látni, hogy némely nő fején kendő van. Lehet valaki pont egy ilyen "viccet" sütött el rólad, azon röhögtek.
Tojd le őket. Én is úgy közlekedtem valamelyik nap, hogy a törölközőmet a fejem fölé tartottam. Inkább minthogy napszúrást kapjak.
Én csongrád megyei. :)
Ilyesmi volt rajtad?
Egyébként nekem tetszik. Ismerek is olyan kézművest, aki nemez dolgokat készít,bár ilyen színes dolgokat még nem láttam nála, inkább hagyományosakat. :D
Szarjál a fejükre
Aki egy kicsit eltér az átlagtól már úgy bámulják hogy majd kiesik a szemük
Én ilyen sportosabb stílusú vagyok és ha felveszek egy ujjatlan pólót már a legtöbb embernek megakad rajtam a szeme, pedig nem vagyok nagy darab kigyúrt
Gondolkozom rajta hogy tetováltatok de azt el sem merem képzelni hogy akkor mennyire bámulnának
Biztos jó fej voltál:-)
Ha jól néztél ki tuti leszólítottalak volna
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!