Minden volt face ismerősömnek elmondtam hogy új facebookom van. Bejelöltem pár több olyan embert akit tényleg ismerek és a nagyrésze elutasította a jelölésemet pedig a régi facemen vissza jelölt, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Olyan emberek utasították vissza a jelölésemet akikkel tök sok közös van bennünk egy környéken lakunk van kapcsolat azért. És sorba az emberek nézem ott van hogy üzenet amiután jelöltem őket, vagyis kitöröltek. Nagyon kevesen jelöltek vissza. Talán 5 ember. Olyan is van akivel nem rossz a viszonyunk egyátalán ,amikor élőben találkozunk mondja hogy vissza igazolja majd az új profilomat amire haza érek ott van hogy üzenet nála is, kitörölt. Régen ilyen nem volt, nagyon bunkók lettek az emberek a facen meg élőben is. Sorra olyan emberek törölnek ki akik régen amikor még nem is ismertük egymást olyan régota akkor még visszajelöltek.ma 06:41
1/3 A kérdező kommentje:
lehet zavarja őket hogy uj profilom lett? Pedig rendes névvel vagyok fenn. Pont akik eléggé ismernek azok utasítják vissza a jelölésemet pedig semmi rosszat nem tettem senkivel. Bezzeg probáltam ezután bejelöltem egy embert akit nem ismerek és vissza jelölt érdekes...szoval aki ismer nem jelol vissza aki nem az meg igen. Pedig senkivel nem vagyok amugy rosszban.
ma 06:43
2/3 anonim válasza:
Gondolom annyira nem kedvelnek, mint amennyire hitted
3/3 A kérdező kommentje:
de akkor miért jeloltek régen vissza? Meg nem tettem semmit hogy ne kedveljenek.
ma 07:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!