Minden volt face ismerősömnek elmondtam hogy új facebookom van. Bejelöltem pár több olyan embert akit tényleg ismerek és a nagyrésze elutasította a jelölésemet pedig a régi facemen vissza jelölt, mi lehet az oka?

En pont ezert nem csinálok már uj facet.
Mert megint izzadva kell felépiteni a szoc.hátteret.
Ők azert nem jelolnek vissza mert nem nekik kell a saját ismerőseiken görcsölni meg mindenkit ujra felvenni. Es nem akarnak görcsölni.
Szerintem nem kellett volna ebbol olyam nagy ügyet csinálni hogy jelented hogy törlöd meg uj lesz meg jelolj.
Mint vmi közműszolgáltato mikor egybeóvadnak kiválnak meg anyámkínjáznak. Nem akarnak az emberek ezen fárasztani magukat.
Mindent ugy kene csinalni mások felé kb hogy nézd neki mi az érdeke ebben. Es ne az legyen hogy neked érdeked vmi.
Pl hali haver masik fiokombol irok mizu veled jössz sörözni?
Es dumáltok kozben jelölöd is es dumáltok tovább teljesen másrol.
Ha már kérelmeket csinálsz meg görcsöt egy jelolesbol az irritálo is egyben.

Kit érdekel? Valószínűleg leszarnak téged, mert már ott tart az életetek, ahol előtte. Pl ha elballagtál 10 éve, és azóta se beszéltél senkivel, akkor ne várd, hogy minden volt osztálytársad majd visszaigazol, meg minden exmunkatársad, stb. Úgy vannak vele, hogy semmi szükség már a te ismerettségedre, továbbléptek, és arra az időre nem is akarnak már emlékezni(nem valószínű, hogy miattad nem, csak te eszükbe jutattod azokat az időket).
Én sem igazolnék vissza sok embert, sőt ők sem engem. Ne törődj ezzel! Azokra fókuszálj akik most számítanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!