Miért bámulhattak?
Az utcán hogy ne süsse a Nap a fejem, felraktam egy kendőt.
És mindenki megbámult.Volt aki röhögött is.
Kb így:
18/L
Igen ilyesmi,színes.
Rövidnadrág volt rajtam.Szőkemkék szemű vagyok.Nem tünök menkültnek.De lehet azt hitték hogy áttértem a muszlim hitre.:)))
gondolom szokatlan volt nekik, amugy en telen fel szoktam igy tekerni a kendomet a fejemre, vagy osszel, ha nincs kapucnim, es senki egy rossz szot / nezest nem ejtett meg soha.
off : Jano$ki , sajnos neha belefutok a valaszaidba, borzalmas vagy
"Gondolkozom rajta hogy tetováltatok de azt el sem merem képzelni hogy akkor mennyire bámulnának"
Húgomnak van a combján. A nénik úgy megszokták nézni, hogy az nem igaz, de direkt annyira összehúzzák a szemöldöküket, hogy úgy maradnak.
28/F, ez itt a reklám helye? :D
Amúgy igazad van, és ha tetováltatni akarsz, hát istenem.. nézzenek csak. Majd megszokják. :D Főleg az idősebbek rökönyödnek meg ezen.
Kérdezőnk! Én évek óta kereskedő vagyok, akárhová megyek dolgozni, mindig viszek magammal egy kendőt. Kinn a szabadban, nyáron a hőséget rettenet elviselni, így jó ha rajtam van. Este pedig ha lehűl a levegő, jól a nyakam köré tekerni, mert szelesebb helyen, főleg augusztus végén, én már nagyon fázom. Úgyhogy nem érdekel minek néznek engem, ez az én kényelmemet szolgálja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!