Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Cigifüstre ti hogy reagáltok?

Cigifüstre ti hogy reagáltok?

Figyelt kérdés
Nekem felfordul a gyomrom a szagától, főleg így kora reggel. Hogy tudják ezt a dohányosok elviselni? Undorító. :S
2015. júl. 22. 05:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Alapjában véve zavar, de ha mondjuk már van bennem egy kevés ital, akkor már kifejezetten szeretem, DE! akkor sem cigizek.
2015. júl. 22. 10:45
 12/13 anonim ***** válasza:
90%
Fogadok, hogy már olyan a tüdőm, mint egy aktív dohányosé, pedig nem dohányzok, csak amikor sétálnak előttem, és nem tudom megelőzni őket, akkor szívom, mint a torkosborz... :'D Meg alapjáraton is rengeteg bagós van arrafelé, ahol leledzek, szóval sehogy se tudom őket kikerülni. Borzasztóan idegesít... Amint megérzem a szagát, egyből felmegy a pulzusom 600-ra (plusz olyan, mintha marna belülről).
2015. júl. 22. 11:28
 13/13 A kérdező kommentje:

Amúgy érdekes, nekem is van, hogy nem zavar, inkább gyerekkori emlékeket ébresut fel, (mondjuk ebből látszik is, milyen szép gyerekkorom volt...) a nagyszülőknél töltött napokra. De gondolom akkor fajtánként eltér ez is, nem értek hozzá.

Engem megmondom őszintén, az is zavar, ha valaki 10 méterre dohányzik tőlem, mert kicsit egészségmániás vagyok, de ekkor próbálok én tenni ellene ablak bezárásával, vagy arrébb megyek... Ha távolról megérzem a szagot, ugyanúgy rosszul leszek.

2015. júl. 22. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!