Cigifüstre ti hogy reagáltok?
Figyelt kérdés
Nekem felfordul a gyomrom a szagától, főleg így kora reggel. Hogy tudják ezt a dohányosok elviselni? Undorító. :S2015. júl. 22. 05:41
1/13 A kérdező kommentje:
Amúgy meg menjenek a pics.aba, hogy én próbálok a lehető legegészségesebben élni, de ők az arcomba fújják a füstöt...
2015. júl. 22. 05:51
2/13 anonim válasza:
Én ilyenkor szóvá tenném, hogy esetleg arrébb lehetne állni. :D Én sem nagyon tolerálom, próbálom elkerülni amennyire csak lehet, a haverom is cigizik szóval azért átérzem a problémát. :D
3/13 anonim válasza:
Maximalisan aterzem , apukam is cigizett es legszivesebben lenyomtam volna a torkan akarhanyszor ragyujtott a hazban , hiaba volt kinyitva az ablak fojton cigiszag volt es igy nekem is cigiszagom lett amit utaltam . Aztan a baratom is cigizett de o kifejezetten miattam szokott le mert en sem birom sot neha faj tolle a fejem , foleg mikor elmegyunk bulizni es a klubban uszunk a cigifustben , nem birok sokaig olyan helyen lenni ahol cigiznek ugyerzem mintha szetmenne a fejem .
4/13 anonim válasza:
En dohanyzom, de sosem fujom senkire, meg ott is arebb allok, ahol egyebkent szabad dohanyozni, mert engem is zavarna- ha nem cigiznek.
5/13 anonim válasza:
Vágja a tüdőmet mintha pengéket lélégeznék be nagyon utálom
6/13 anonim válasza:
Tegnap valaki a buszmegállóban ülve cigizett arrébb is mentem. Egy évig 2005-ben mikor feljöttem a fővárosba dolgozni az irodánk előtti ajtót jelölték ki dohányzónak szuper volt :-((
7/13 Trafó1 válasza:
Én 25 évig dohányoztam , most már zavar a füst, de udvariasan szólok , ha épp szükséges.
Ellene vagyok ennek a túlzott cigi üldözésnek is, igazuk van azoknak akik nem akarják beszívni mások füstjét, de mikor a kocsijukban ülnek, és feleselgessen autókáznak, ez már nem jut eszükbe és sok más sem amivel a társaik egészségét rombolják, vagy egyszerűen nem tartják be az együtt élés szabályait.
Igazából nincs erkölcsi alapja senkinek letorkolni a másikat amíg ennek a civilizációnak a haszonélvezője.
Talán egy buddhista szerzetesnek volna joga hozzá , de ez nem igazán életszerű.
Tolerálni kellene a másik embert , mindegyik oldalon és előszőr a magunk portáján sepregetni.
9/13 anonim válasza:
En nagyon szeretem, mindig kozelebb megyek ha valaki cigizik. Egy jo szivarnak peldaul mennyei jo fustje van, foleg ha kubai. A pipanal is jo a fustje. A sima cigig eseteben attol fugg, van amelyik nem jo.
10/13 anonim válasza:
Érdekes, hogy én soha nem dohányoztam, de nem is fogok. Viszont a cigifüst nem zavar, sőt néha szeretem is, ha megérzem a szagát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!