Hogyan reagáltok arra, mikor valaki pofátlanul bámul?
sokszor előfordul velem, de sokféleképpen szoktam lereagálni.
van hogy a levegőben puszit küldök neki,
rávigyorgok, és kacsintok neki, vagy úgy csinálok mintha túrnám az orrom, és kivennék valamit majd felé elpöckölném, de még ezerféle dolog van, ált észreveszi magát, és elvörösödik, majd kínosan másfelé néz!
Ez engem is nagyon zavart évekig, majd 2 eszközt vetettem már be ellenük: napszemüveg az utcán (így kizárom a külvilágot), illetve ha be is szólnak perverzeket, akkor kinyitom a számat rendesen, a környékbeli emberek azonnal ráfigyelnek és ő pedig elvörösödik.
Igenis merjünk beszólni nekik, nem nem lehet soha tudni, hogy hova fajul az egész, mit forgat a fejében, követni fog, stb. Nem kell megkérdezni, hogy mit és miért bámul, mert mindent tagadni fog és elkezd majd röhögni. Konkrétan vágd a p.fájába: "Látom, a trehány anyád nem tanított meg a normális viselkedésre", ilyesmiket. Erre biztos nem fog röhögni.
Biztos akar valamit.
Megkérdezném, talán mondani szeretne valamit?
Ismerjük egymást? Stb.
Még nem találkoztam ilyennel.
Én rezzenéstelen-lenéző tekintettel visszabámulok rá. Pillanatok alatt észbe kap és félrenéz, majd mikor újra kezdi - volt már rá példa -, akkor én is. Mindig lesütik a szemüket, én meg csak gúnyosan vigyorgok rajtuk.
Bámulás az megy, de mikor az ember farkasszemet kezd, akkor már nem bírják állni. De amúgy nőkkel is előfordul, a sok nyanyával, aki jó dolgában nem tudja, mit tegyen.
Elég elképesztő válaszok jöttek... :)
Szerintem az elkerülés a gyengeség jele, nehogy már én nézzek direkt másfelé, vagy csak emiatt hordjak napszemüveget.
Én visszabámulok.
A legjobb módszer. Saját fegyverével győzöm le. Látványosan elkezdem bámulni. Van aki rövidebb ideig bírja, van aki hosszabb ideig, de minden köcsög feladja, és azt se tudja hova nézzen.
Emellett meg kell hogy jegyezzem, pl buszon én is van hogy elbambulok, vagy "alszom" a napszemüveg mögött, és olyan mint ha néznék valakit.
Ha így odajönne valaki, és a puszta nézés miatt a "trehány anyámat" kezdené el emlegetni, biztos kitaposnám az összes fogát az arcából a büdös bukójának.
tipikus cigó módszer amugy..Belém is köttöt ..megyek fel a lépcsön ere azt mondja"- mért bámultam meg? gyanus vagyok" neki !! nem "én vertem mega fiát"?
( pofámba bámult jó hogy vissza néztem mért bámul)
Aztán ki derült telefonra ment a játék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!