Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan reagáltok arra, mikor...

Hogyan reagáltok arra, mikor valaki pofátlanul bámul?

Figyelt kérdés
Nem a ruhádat nézi, hanem az arcodat, ő is férfi. Sose láttad még, de úgy néz mintha hipnotizálva lenne. Sokszor járok igy és idegesit.

2014. máj. 24. 10:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Cigányokra nem szabad visszabámulni, mert azért bámulnak hogy felvegyék veled a kontaktust és jöjjön a "mit nézel kisköcsög" szöveg. Lényeg hogy legyen oka belédkötni.
2014. máj. 24. 13:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor visszabámulok, fentről le, lassan végigstírölöm. Erre abbahagyják és elfordulnak.
2014. máj. 24. 15:52
 13/14 A kérdező kommentje:
Jó de itt már olyan szinten csináljak ezt az ilyen gyökerek, hogy miután észrevettem és kifejezem neki hogy mit bámul , vagyis farkasszemet nézek vele, még mindig bámul a pofámba a gyökér. Ilyeneknek nincsen se szégyenük, se semmi.Egyszer indirekt, mondtam hangosan, hogy mit kell úgy bámulni, volt aki továbbra is bámult még ennek ellenére is és volt aki megharagudott emiatt. Röhej az egész.
2014. máj. 24. 17:17
 14/14 anonim ***** válasza:
A kérdésre nem tudok érdemben válaszolni, mert nem vettem észre, hogy különösebben bámulnának, de egyből egy videó jutott eszembe róla. :D Az unikornis effekt: https://www.youtube.com/watch?v=rcrn-HE6GFw
2014. máj. 28. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!