Hogy reagáltok arra, ha hajléktalan embereket láttok? Felzaklat titeket?
Figyelt kérdés
Én mindig kikészülök.Nap,mint nap elmegyek mellettük,akkor végig gondolom a helyzetüket és nagyon rosszul leszek.Ha tudok segítek,de nyilván nem tudok mindenkinek.Volt,hogy sírva mentem el a munkahelyemig,mert nemet mondtam egy kéregetőnek,emiatt szörnyű lelkiismeret furdalásom lett.Annyira sajnálom a szegény vagy beteg embereket,hogy az már szerintem nem normális.Úgy érzem gyenge a lelkem ehhez a világhoz.Van ezzel így más is?2014. okt. 19. 19:27
1/7 anonim válasza:
Én is sajnálom őket, persze nem azokat, akik erőszakosan kéregetnek.
Ami engem még jobban kiakaszt, azok a kóbor, utcára kidobott állatok. Mert ők aztán tényleg nem tehetnek a sorsukról, míg a hajléktalanok egy része a saját hibájából került olyan helyzetbe.
2/7 anonim válasza:
A kéregetők miatt ne legyen lelkiismeret furdalásod. Erőszakos maffia ez import román koldusokkal. Többet keresnek egy nap mint te az biztos.
3/7 anonim válasza:
Engem is megérint, főleg az idősebbek..van egy a környéken ő mindig abban a kapualjban alszik viszek majd neki kekszet vagy más apróságot ,de egyszerűen nem lehet mindegyiknek adni valamit, mert lehetetlen ..:(
Próbálok igazából nem rájuk nézni,főleg nem megbámulni őket...de sajnos sok mindent nem lehet tenni.
4/7 anonim válasza:
Ne aggódj, az egyház gondoskodik az élelmezésükről:
5/7 anonim válasza:
... Ezer forint felett keresnek óránként minimum, annyira nem kell őket sajnálni.
6/7 anonim válasza:
Èn nem sajnálom őket. Aki akar dolgozni, az tud. Òk egèsz nap csak ülnek ès piálnak. Velem egyidős, 20as éveikben levő fiatalok.
7/7 anonim válasza:
Én félek tőlük :P Ha mag pénzt kérnek azt italra költik :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!