Titeket zavarnak a hajléktalanok?
Engem olyan értelemben "zavarnak a hajléktalanok" hogy vannak sajnos, akik ide jutottak, és vannak, akiknek egy tál meleg ételhez jutni sokszor megoldhatatlan feladat, míg mások pedig milliárdokat nyúlkálnak le innen-onnan -sokszor "törvényes keretek között" és kacsalábon forgó palotákban laknak és olyan pénzösszegekkel kufárkodnak adott esetben, amit ha hat életük volna sem tudnának elkölteni, normális emberi léptékkel mérve.
Amúgy a létükben nem zavarnak, de azt gondolom hogy emberi minimum úgy hozzáállni ezekhez az emberekhez, hogy legalább beléjük ne rúgjon senki, ha esetleg segíteni nem is tud.
Mint ahogy nem zavarnak a betegek sem, vagy az idősek, vagy a határon túli magyarok, és lehetne folytatni a sort.
Ahol én élek a Máltaisoknál akár minden nap megfürödhetnek, borotválkozhatnak, kérésre adnak nekik tiszta ruhákat is, vagy kimossák a régit, ha van értelme és nem áll fenn fertőzésveszély. Gondolom ilyen lehetőség minden nagyobb városban van.
Ettől függetlenül másodiknak igaza van, igyekszem emberszámba venni őket.
Sajnalom oket de igen,zavarnak.
Ahol naponta atmegyek egy vegallomas szép hely de egy éve odakoltoztek. Kajara kunyeralnak de erdekes modon minden nap reszegek es van cigijük..
A padokra mar nem lehet leülni es budos van.
Ezenkívül rohadtul szemtelenek. Volt hogy többször is odajött teljesen mas mesekkel koldulni. Vagy rettento szepen kert amikor meg nem adtam akkor alparian kezd mocskolodni...
"Azok zavarnak, akik már feladták, hogy valaha is értékes tagjai legyenek az emberiségnek."
Mit jelent az hogy értékes? Hogy már nem fogyasztó. Nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!