A hajléktalanok erősek? Félnek attól, hogy bajuk eshet, ha beszologatnak az utcan a jol taplalt es ereje teljukben levo embereknek?
Figyelt kérdés
2014. márc. 21. 00:01
1/8 anonim válasza:
Én nem gyakran láttam beszólongató hajléktalant, ellenben nekik beugató, gizda csírákat, sajnos annál többet.
2/8 anonim válasza:
Nem szokásuk beszólogatni, minek keresnék a bajt ha van amúgy is elég gondjuk?
3/8 anonim válasza:
Mivel én nő vagyok gyakran tettek megjegyzéseket, főleg amikor a barátnőmmel kézenfogva mentünk valahova.
Amikor visszaszóltam (mindig) akkor nagyon elhallgattak.
Csak a szájuk nagy, mert nincs veszíteni valójuk.
5/8 anonim válasza:
Egyszerűen már nincsnek eszüknél.
Néhán válaszoló meg szerencsés, ha nem tapasztalata arról, hogy beszólogatnak.
6/8 anonim válasza:
Alkeszok, betegek, kevés kajától erőtlenek. Nem kell tőlük félni, ha nincsenek bandában.
7/8 anonim válasza:
Dehogy erősek, kb nulla az erejük.
Az éhség meg a bor nincs jó hatással rájuk!
Egyébként én is inkább azt látom, h ők kötekednek, nem pedig velük.
8/8 anonim válasza:
Páromra meg haverjára vascsővel támadtak 2-en. Ilyenkor erősnek érzik magukat. Szerencsére a páromék jó fizikumúak, és jól megverték őket, hogy többet nem is kötekedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!