Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tehetnék ha beszólogatnak...

Mit tehetnék ha beszólogatnak a másik osztályból?

Figyelt kérdés
Most vagyok 9.-es és a 12. osztályból be szoktak nekünk szólogatni akkora gyerekek mint mi kb. Megjegyzéseket tesznek a külsőnkre mellesleg azok mondják akik vagy ragyásképűek vagy dagik.. A tanárok azt mondják hogy ne szóljunk vissza ne törődjünk velük de én nehezen tűröm a megalázást. Mit kéne tennem? 15/f
2014. márc. 4. 23:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Bunyó!
2014. márc. 5. 06:05
 2/4 anonim válasza:
ja... üsd ki a p icsába.. egyébként mindjárt eltelik 7-8 éve és vissza gondolva nagyon nevetséges lesz ez az egész...
2014. márc. 5. 09:49
 3/4 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele!..csak röhögj rajta h milyen gyerekes:) legyél kicsit érettebb és egyszerűen szard le:D ennyi az egész nem kell magadra venni és nem lesz semmi egy idő után úgyis megunja ha látja h nem érdekled
2014. márc. 20. 13:52
 4/4 anonim válasza:
Nem csak te vagy így ezzel ma például nekem is beszólt valami 8.-os nagyképű ku..va csaj valamit nem is figyeltem a hülye fejére :D NE TÖRŐDJ VELÜK!! ;)
2014. jún. 4. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!