Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Összejönnél cigány fiuval, ha...

Összejönnél cigány fiuval, ha tetszik?

Figyelt kérdés

2015. júl. 11. 09:19
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

"roma lány vagyok,de sosem tudnék hasonló származású srácba beleszeretni"

Majd írtad, hogy van egy kevés normális is.

Mielőtt ezzel jönnél, ennél a kommentednél a viselkedés volt az ok, nem a külsőség.

Egyszóval, egy kalap alá veszed az összeset...kijelentetted, hogy egyik sem kell.

Ez mégis mi, ha nem elítélés?

Nem vagy következetes.:)

Ennyi ésszel nem pofáznék a helyedben.

2015. júl. 11. 13:17
 32/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem. A 99% -uk a nagy semmire nagypofájú ,bűnöző hajlamú, és feleslegesen agresszív állatias szinten lévő csak a legalalpvetöbb ösztönök által vezérelt emberszabású,vagyis buta mint a sár. Ordítozás zenélés mulatás ebben jók,semmi másban .

A maradék 1%-ot meg keresgélje ki közülük aki annyira ráér.

2015. júl. 11. 13:26
 33/44 A kérdező kommentje:

És ezzek mit teszel?

Elítéled a cigányságot.

2015. júl. 11. 13:37
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

Igen ,el. Saját maguk tehetnek róla ,hogy bárhol a világon megjelennek ,csak a baj van velük.

Minap néztem egy dokumentum műsort amerikai cigányokról szólt.(nem magyarok készítették) Dolgoztak meg minden,kocsi-ház,volt lóvé. De ugyanaz a primitív kihaénnem stílus ,ízléstelen giccsparádé öltözködés feltünősködés volt rájuk jellemző mint az itteniekre.

Bulit akartak rendezni és kibérelni egy helyet,de panaszkodtak ,hogy a városban már ki vannak tiltva mindenhonnan. Az étteremtulajok meg elmondták hogy ha cigány jön bulizni 3x-os security kell és mindent le kell láncolni meg eldugni mert lopnak ami mozdítható ,törnek zúznak és a vége rendőrség lesz. Nekik ez nem hiányzik.Ennyit arról, hogy a nagy mélyszegénység miatt ilyenek..vérükbe van a pusztítás és a be nem illeszkedés.

2015. júl. 11. 13:55
 35/44 A kérdező kommentje:

A 62%-os azt mondta, hogy ő nem ítéli el a fajtáját...neki szólt.

Amúgy rosszúl fogod fel.

2015. júl. 11. 14:09
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha találnék egy hozzám valót, akkor sem hiszem, hogy összejönnék vele. Más kultúra, más szokások, nem lenne könnyű a kettőnk származását összeegyeztetni. (Gondolok pl. arra, hogy a cigányok elég patriarchálisak, legalábbis amit én látok, tapasztalok. Nem tudnám elfogadni, hogy a párom engem bármikor megcsalhat, fordítva azonban főbenjáró bűn lenne ugyanaz. )Egyéb nemzetiségűvel sem járnék. Nem szeretem, amikor az emberek sztereotípiákban gondolkodnak, és ítélkeznek, ha megtetszene, biztos lenne rossz ember, mégis más elvárásokkal lennénk egy kapcsolat felé.
2015. júl. 11. 14:15
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

"Ennyi ésszel nem pofáznék a helyedben."

Már megint tereled a témát,de nézz csak magadra..a kommentjeiden is meglátszik mennyire beképzelt vagy és ez a "nekemaztánnepofázzanak!" viselkedés is elég szembe tűnő.Tudom,nem ez alapján kell ítélkeznem..ezt csak azért említettem mert pont ezt nem szeretem másokban..nem csak a cigányokban,minden emberben.

A 34-esnek pedig teljesen igaza van..én erre akartam kilyukadni,arra hogy ez a "felvágós" jellem a romák 99%-ra jellemző..és lehet én is roma vagyok dehát..tehetek róla?

Engem aztán meg is kövezhetnek érte..mert a saját "fajtám" kultúráját nem kedvelem..ez kiskorom óta így van..pedig én is konfliktusokkal teli roma családban nőttem fel..és mivel ebben élek..még nagyobb okom van arra hogy elítéljem őket! Mert mire legyek büszke? Arra hogy a nagyrésze munkakerülő,drogos vagy iszákos aki 16 évesen család alapításba kezd aztán vagy 8 gyereknek ad életet akik napi szinten éheznek,akik szóban nem tudnak elintézni semmit csak balhézással?!

Ha erre büszke vagy hát..legyél..de én nem vagyok az és nem is leszek soha..én normális életet akarok,nem ilyet..mert ez felér a vadállatok életmódjával!

Részemről a vita lezárva.

2015. júl. 11. 14:38
 38/44 A kérdező kommentje:

"Nem ítélem el a "fajtám"

"még nagyobb okom van arra hogy elítéljem őket!"

Mind a kettőt te írtad!

Nincs több kérdésem.:D

2015. júl. 11. 14:44
 39/44 anonim ***** válasza:
0%
Ha nincsen az a jellegzetes szaga és nem beszél parasztosan meg van munkája és helyes és intelligens, akkor összejönnék igen. :)
2015. júl. 11. 15:59
 40/44 A kérdező kommentje:
Hát a jellegzetes szagról nem tudok mit mondani.Én is érzem rajtatok.Ne értsd félre, nem akarok senkit megbántani ezzel.
2015. júl. 11. 16:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!