Én szintén fehérbőrű roma lány vagyok,de sosem tudnék hasonló származású srácba beleszeretni.Nyugodtan le lehet pontozni,de ez így van..nem csak a bőrszín miatt,hanem a viselkedésük miatt.Nyilván a magyar srácok sem kisangyalok,tehát nem a származástól függ ki milyen jellem.
Viszont a romák 99%-ának van egy bizonyos felvett/eltanult viselkedésük,életfelfogásuk ami szerintem indok arra amilyen helyzetben élnek manapság.Most ugye mindenki lefog hurrogni hogy "jaj mert te biztos abba az 1%-ba tartozónak érzed magad".
Nem,nem így van..én sem rózsás körülmények között növök fel..de tanulok belőle,levonom a következtetéseket és tudom hogy ha kitartóan küzdök,jobb életet teremthetek magamnak.
38%?:D
Értem én.:)
Gratulálok.Legundorítóbb dolog, mikor egy cigány lenézi a fajtáját, mert ezzel akar bevágódni.:)
Én meg speciál helyes vagyok.;)Szóval, ezt nem jelentheted ki, minden népcsoportban vannak szép emberek.
Ez egyáltalán nem lenézés,ez csak az én személyes véleményem amit vagy elfogadsz vagy nem.Másrészt meg senkinek nem akarok bevágódni,csupán önmagamat adom.
De ha már itt tartunk,te sem tetted volna fel ezt a kérdést ha annyira büszke lennél a "fajtádra" mert tudhatnád hogy a származásod nem akadály abban hogy magyar lányok is beléd szeressenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!