Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Összejönnél cigány fiuval, ha...

Összejönnél cigány fiuval, ha tetszik?

Figyelt kérdés

2015. júl. 11. 09:19
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
De beképzeltek vagyunk.;)
2015. júl. 11. 10:41
 12/44 Viven kérdései ***** válasza:
83%
Isten ments!
2015. júl. 11. 10:41
 13/44 anonim ***** válasza:
89%

Én szintén fehérbőrű roma lány vagyok,de sosem tudnék hasonló származású srácba beleszeretni.Nyugodtan le lehet pontozni,de ez így van..nem csak a bőrszín miatt,hanem a viselkedésük miatt.Nyilván a magyar srácok sem kisangyalok,tehát nem a származástól függ ki milyen jellem.

Viszont a romák 99%-ának van egy bizonyos felvett/eltanult viselkedésük,életfelfogásuk ami szerintem indok arra amilyen helyzetben élnek manapság.Most ugye mindenki lefog hurrogni hogy "jaj mert te biztos abba az 1%-ba tartozónak érzed magad".

Nem,nem így van..én sem rózsás körülmények között növök fel..de tanulok belőle,levonom a következtetéseket és tudom hogy ha kitartóan küzdök,jobb életet teremthetek magamnak.

2015. júl. 11. 10:44
 14/44 A kérdező kommentje:

38%?:D

Értem én.:)

2015. júl. 11. 10:45
 15/44 anonim ***** válasza:
73%
Mi ez a királyi többes? :D Lehet te beképzelt vagy, én speciel nem. Feltettél egy kérdést, én őszintén válaszoltam. Nem kell úgy mellre szívni a dolgot! :D
2015. júl. 11. 10:49
 16/44 A kérdező kommentje:

Gratulálok.Legundorítóbb dolog, mikor egy cigány lenézi a fajtáját, mert ezzel akar bevágódni.:)

2015. júl. 11. 10:50
 17/44 A kérdező kommentje:

Én meg speciál helyes vagyok.;)Szóval, ezt nem jelentheted ki, minden népcsoportban vannak szép emberek.

2015. júl. 11. 10:54
 18/44 anonim ***** válasza:
80%

Ez egyáltalán nem lenézés,ez csak az én személyes véleményem amit vagy elfogadsz vagy nem.Másrészt meg senkinek nem akarok bevágódni,csupán önmagamat adom.

De ha már itt tartunk,te sem tetted volna fel ezt a kérdést ha annyira büszke lennél a "fajtádra" mert tudhatnád hogy a származásod nem akadály abban hogy magyar lányok is beléd szeressenek...

2015. júl. 11. 10:58
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
Kinek a pap, kinek a papné, kérdező! :D
2015. júl. 11. 11:06
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy nem! Egyszer már összejöttem, a kapcsolat végén ezt mondta: A "vanília" nagyon jó, de a "csoki" mindent visz! Hát ennyit erről, pedig adtam esélyt! Úgyis a saját véreddel tervezel Te is hosszútávra, szóval egy szexre meg minek adjam magam, vannak sokkal vonzóbb magyar fiúk . :)
2015. júl. 11. 11:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!