Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Összejönnél cigány fiuval, ha...

Összejönnél cigány fiuval, ha tetszik?

Figyelt kérdés

2015. júl. 11. 09:19
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

18.Én csak téged tudlak sajnálni...elítéled a cigányokat/magadat. Egyértelműen kijelentetted, hogy nem kéne cigány.

Ezzel elítélted önmagadat is:D

2015. júl. 11. 11:24
 22/44 A kérdező kommentje:

Nem értem.

És mi van akkor, ha egy magyar fiu teszi ezt veled, akkor a magyarokkal nem állnál szóba?

2015. júl. 11. 11:40
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

Magamat miért ítélném el? :D Te valahol nagyon eltévedtél. Tanács: ha ennyire nem tudod elviselni az őszinte válaszokat, akkor inkább ne kérdezz! :D A sajnálkozást meg hagyd magadnak. ^^

Viszont most már kezdek nagyon beleunni gondolatmenetedbe, úgyhogy léptem. :D

2015. júl. 11. 11:41
 24/44 A kérdező kommentje:

Figyelj, egyértelműen kijelentetted, hogy nem kéne egy cigány sem.Ezzel elítélted a romaságot, egy kalap alá vetted az összeset és mivel te is cigány vagy,ezért magadat is...kicsit gondolkozz.

És még a magyaroktól kéne elvárni, hogy ne általánosítsanak,(ne nézzenek le Téged is), mikor cigány létedre te sem teszel mást?

2015. júl. 11. 11:54
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

"És mi van akkor, ha egy magyar fiu teszi ezt veled, akkor a magyarokkal nem állnál szóba?"

Ki mondta hogy nem állok szóba cigánnyal? Valószínű nem érted a lenyeget. Nem bízom meg bennük, pont azért, mert dobott egy vérbelije miatt. Nem azért, mert rossz volt a kapcsolatunk,vagy ilyesmi, hanem mert én magyar vagyok! Érted? Szóval a mi esetünkben nem én voltam rasszista. Ezekután neked lenne kedved még megégetni magad? Őszintén!

2015. júl. 11. 11:59
 26/44 A kérdező kommentje:

Most látom,2 felhasználóból nyomod?:D

Az előbb még 62% voltál...

Sokszor csalódtam magyar barátnőkben/lányokban, de ezért nem ítéllek el téged.:)

2015. júl. 11. 12:03
 27/44 anonim ***** válasza:
A 23-as nem is én voltam.Köszönöm hogy helyettem is válaszoltok.:D
2015. júl. 11. 12:24
 28/44 A kérdező kommentje:
Ebből már nem jösz ki jól.2 felhasználóból oltogatsz itt.:D
2015. júl. 11. 12:27
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

Oltogatlak? Ez annak számít?

Egyébként tényleg nem én voltam a 23-as csak egy felhasználóm van.

Másrészt meg az én véleményem nem ugyanaz amit a 23-as írt.Nem ítélem el a "fajtám" és tudod említettem a százalékokat,azt gondold át és utána tégy szemrehányást! Amit még szeretnék elmondani hogy szerintem nem bűn az ha engem hidegen hagynak a roma srácok,ez ízlés kérdése is vagy talán fajárulásnak számít? Bár csak egy faj létezik..az ember..szóval nem is tudom miről beszélgetünk épp.

2015. júl. 11. 12:39
 30/44 anonim ***** válasza:

"...de ezért nem ítéllek el téged.:)"

Helyes!

2015. júl. 11. 12:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!