18.Én csak téged tudlak sajnálni...elítéled a cigányokat/magadat. Egyértelműen kijelentetted, hogy nem kéne cigány.
Ezzel elítélted önmagadat is:D
Nem értem.
És mi van akkor, ha egy magyar fiu teszi ezt veled, akkor a magyarokkal nem állnál szóba?
Magamat miért ítélném el? :D Te valahol nagyon eltévedtél. Tanács: ha ennyire nem tudod elviselni az őszinte válaszokat, akkor inkább ne kérdezz! :D A sajnálkozást meg hagyd magadnak. ^^
Viszont most már kezdek nagyon beleunni gondolatmenetedbe, úgyhogy léptem. :D
Figyelj, egyértelműen kijelentetted, hogy nem kéne egy cigány sem.Ezzel elítélted a romaságot, egy kalap alá vetted az összeset és mivel te is cigány vagy,ezért magadat is...kicsit gondolkozz.
És még a magyaroktól kéne elvárni, hogy ne általánosítsanak,(ne nézzenek le Téged is), mikor cigány létedre te sem teszel mást?
"És mi van akkor, ha egy magyar fiu teszi ezt veled, akkor a magyarokkal nem állnál szóba?"
Ki mondta hogy nem állok szóba cigánnyal? Valószínű nem érted a lenyeget. Nem bízom meg bennük, pont azért, mert dobott egy vérbelije miatt. Nem azért, mert rossz volt a kapcsolatunk,vagy ilyesmi, hanem mert én magyar vagyok! Érted? Szóval a mi esetünkben nem én voltam rasszista. Ezekután neked lenne kedved még megégetni magad? Őszintén!
Most látom,2 felhasználóból nyomod?:D
Az előbb még 62% voltál...
Sokszor csalódtam magyar barátnőkben/lányokban, de ezért nem ítéllek el téged.:)
Oltogatlak? Ez annak számít?
Egyébként tényleg nem én voltam a 23-as csak egy felhasználóm van.
Másrészt meg az én véleményem nem ugyanaz amit a 23-as írt.Nem ítélem el a "fajtám" és tudod említettem a százalékokat,azt gondold át és utána tégy szemrehányást! Amit még szeretnék elmondani hogy szerintem nem bűn az ha engem hidegen hagynak a roma srácok,ez ízlés kérdése is vagy talán fajárulásnak számít? Bár csak egy faj létezik..az ember..szóval nem is tudom miről beszélgetünk épp.
"...de ezért nem ítéllek el téged.:)"
Helyes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!