Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki szeret...

Van itt olyan, aki szeret vitatkozni?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, nem az olyanokra célzoj, amiben más nem szerepel, mint: ku**@ a***d, meg hasonlók, hanem amikor van egy dolog amiről különbözőt gondoltok, majd mind ketten kezditek "győzködni" a másikat. Aztán a vége meg alakul, de fontos, hogy idegesség nélkül. :)

Korotokat/nemeteket legyetek szívesek odaírni, köszönöm. :)

17/F

2015. júl. 10. 00:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én mindig ezt csinálom. Ha valami nem úgy van, ahogy mások állítják, akkor muszáj kijavítanom. Ez akkor idegesítő, amikor valaki azzal jön, hogy "te zseninek képzeled magad, te mindent tudsz, azt hiszed hogy...blablabla" na ilyenkor hagyom rájuk, had hidjék a saját hülyeségüket.
2015. júl. 10. 07:54
 12/19 anonim ***** válasza:

Szeretek vitatkozni, érveléssel, magyarázattal.

Az nyilván nem vita, ha valaki ezeket a dolgokat mellőzi, az inkább veszekedés.

2015. júl. 10. 08:58
 13/19 anonim ***** válasza:

Szeretek vitatkozni, de csak intelligens emberekkel.

Hülyékkel viszont nem, mert akkor általában abból áll a vita, hogy "ku**@ a***d, meg hasonlók".

16/F

2015. júl. 10. 09:02
 14/19 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretek vitatkozni, mert mindig én nyerek és mindig olyan jót nevetek a másikon amikor felidegeskedik és mindenféle hülyeséget egybetesz. :D
2015. júl. 10. 12:04
 15/19 anonim ***** válasza:

Igen.

De csak akkor, ha a másik fél is elég intelligens hozzá. Kell az, hogy ne menjen át káromkodásba vagy személyeskedésbe az egész.

2015. júl. 10. 21:40
 16/19 piriiiii ***** válasza:
11., hadd higgyék*. :)
2015. júl. 10. 23:14
 17/19 anonim ***** válasza:
piriiii <3
2015. júl. 10. 23:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Én imádok :)
2015. júl. 11. 01:44
 19/19 anonim ***** válasza:

Bocsánat, mobilon írtam.

Piriiii-nek rajongótábora van, ahogy látom, ő meg szarik mindenkire. :D Így kilehet bírni!

2015. júl. 11. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!