Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lehet hogy nem szeret?

Melody72 kérdése:

Lehet hogy nem szeret?

Figyelt kérdés
Járok most egy fiuval de harmadszorra... egyszer hülyeségért szakított egyszer meg megcsalt es ezt is megbocsáltottam neki de harmadszorra ugylatszik már nem is szeret annyira...félek hogy megint összetöri a szívem... de én nagyon szeretem de flegma es nem foglalkozik velem.... szakitani meg nem vagyok képes....

2015. ápr. 22. 20:15
 1/2 anonim válasza:
Mivel már egyszer megcsalt és megbocsájtottál neki ezért tisztába van vele hogy még egyszer és újra és újra meg teheti veled.Na igen ez az a határ ahol meg kell húznia vonalat.Másrészt vannak olyan emberek akik olyan közegbe nevelkedtek vagy éppen már annyit csalódtak hogy nehezen mutatják ki az érzéseit és inkább felhúzzák az álarcot hogy ne látszódjon hogy sebezhetőnek.Mindenre van megoldás szerintem ülj le vele megbeszélni ezt..látni fogod a szemein hogy mit érez vagy gondol igazából még ha nem is mutatja.De viszont ha látod hogy nem is érez irántad semmit akkor viszont szállj ki ebből a kapcsolatból mert csak tönkre mész:/
2015. ápr. 23. 07:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2015. ápr. 25. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!