Tanult, okos, magas egzisztenciájú, tökéletes beszélgetőpartner, kedves, és nagyon szeret, Viszont mozgássérült. Kellene neked ilyen férfi? Végig mennél vele az utcán?
Ha szeretek valakit, akkor nem érdekel, hogy bámulnak. Sőt, bevallom még élvezem is és arra gondolok, hogy csak nézzetek!
Volt már olyan párom, akivel nem illettünk össze külsőre mások szerint, bár igaz nem ilyen jellegű volt, de volt már ilyen, hogy bámultak.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Most írod ki harmadszor. Szerintem akadj le az illetőröl, ha ennyire másoktól rettegsz.
Azért írom ki harmadszor, mert átteszik a szerelem-szex kategóriába, ahová 14 évesek írogatnak.
Rossz tulajdonságát amúgy nem nagyon tudnám felsorolni, számomra legalábbis nincs zavaró tulajdonsága.
Nez oda.. nekem 11 eves koromba volt egy betegsegem.
Egy ritka es halalos betegsem.
Minden hova le ultem alig birtam jarni, egyik este azt mondta apam h menjuk a korhazba ezt igy nem lehet csinalni nem ettem nem ittam mikor ki ertem az elo szobaba el ajultam, apam kapot el hatulrol azonnal hivot taxit amivel be mentuk a korhazba. Hivtuk mentot de nem jottek. Igy taxival mentuk be a Vaci korhazba roham mentovel kuldtek tovabb Pestre Szent Laszloba amikor meg erkeztunk felig mar komaba voltam be vittek az intezivre ott azt mondtak apunak h nem adnak semmi eslyt arra h eletben maradok. Vagy ha elobe is maradok elo halot leszek. Felebredtem a komabol 3-4 honapig mely altatasba voltam
Mikor fel ebtesztettek meg kerdeztem miert nem erzem a labam... azt mondtak le benultam lehet h soha tobbet nem fogok tudni jarni. Kaptam fragmin inekciot kezeleseket tornaszttak a labaim. Aztan egyszer ulve le tettem a labam a foldre es azt mondtam jarnom kell. Nagyon nede ez meg fogttam az agyamnak a korlatjat es lassan fel alltam meztil lab meg mozditottam a labam arrebb tettem es el keztem ovatosan lepkedni. 18 eves vagyok most mak egesseges:) de az egyik labam sajnos mainapig is befele tartom:) sokan mondjak ram h fogyatekos vagyok pedig nem igaz, sok udvarlom van aki epp es egesseges semmi baja a labanak:) szoval ha te is szereted a ferfit nem erdekelne mas velemenye:) vele lennek fel vallalnam igen o az en baratom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!