Tanult, okos, magas egzisztenciájú, tökéletes beszélgetőpartner, kedves, és nagyon szeret, Viszont mozgássérült. Kellene neked ilyen férfi? Végig mennél vele az utcán?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy mindenki megbámul? Fel tudnád ezt vállalni? Nyitott gerinc, eléggé meggörbülve jár.2015. ápr. 15. 11:48
11/12 Argo4 válasza:
Én baleset miatt 20 éve vagyok kerekesszékes, a párom kifejezetten dekoratív, gyönyörű nő utána fordulnak meg az emberek nem utánam. Soha fel nem merült benne, hogy mások mit szólnak,igaz ő jóképűnek sportosnak tart engem !Én 45 évemmel így még nem szeretett senki! Az intellektus és a jellem a fontos persze ehhez olyan pár is kell!
12/12 anonim válasza:
Fiatal lány vagyok, elvesztettem betegség miatt a lábamat.
Kellett idő, mire megszoktam, de ma már akár a Balaton partra is kimegyek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!