Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is szeret csak úgy a...

Más is szeret csak úgy a balkonon állni és nézni a világot?

Figyelt kérdés
Hogy mit csinálnak az emberek, mi történik, milyen hangokat lehet hallani. Én egész nap eltudnék úgy állni. Szerintem nagoyn érdekes.
2015. márc. 6. 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:
én meg agyfa-szt szoktam kapni a panelproliktól akik végignézik az erkélyről hogy elmegyek a házuk előtt...
2015. márc. 6. 19:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem nincs erkélyem, de én is szeretek az ablakban állva kifelé nézelődni. :) Mondjuk az emberek pont nem érdekelnek. A sétáltatott kutyákat szoktam nézni, a fákat, a felhőket, a repülő madarakat, a telepi macskákat...
2015. márc. 6. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja, közben eszembe jutott, hogy egy embert szoktam nézni (bár ez elég hülyén hagzik így), egy aranyos nénit, aki rendszeresen megy és eteti a tepeli cicákat. Az egyik cica meg mindig felmászik az ölébe és a néni képes fél órán keresztül dögönyözni, ilyenkor mindig meghatótom :')
2015. márc. 6. 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is imádom:) mondjuk nem konkrét embereket szoktam nézni, maximum akik távolabb vannak. Inkább a forgalmat nézem, messzebb a fákat, meg maximum ahogy pakolásznak a szemben levő bolt raktárába a szállítóautók:D
2015. márc. 6. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!