Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek rontották el a...

Az emberek rontották el a világot? Többi lent

Figyelt kérdés
Először is megjegyzem, hogy csak 17 éves vagyok, szóval nyilván nem úgy látom a világot, mint a felnőttek.Az a helyzet, hogy mostanában totális depresszióban szenvedek, amiatt, hogy látom milyen is az élet.Úgy értem, valami nagyon nincs rendben...mindenki próbál vidám lenni, élni az életét, de én nem érzem ezt, hogy kellene nekem...Azt érzem, hogy fölöslegesen vagyunk itt, kapunk néhány évet a Földön és semmi...valahogy rosszul vagyok a világ működésétől, az önzőségtől stb.Szerintem a világ jobb hely lenne emberek nélkül....nem tudom miért, láthatjátok, hogy megfogalmazni se tudom, mit is érzek...Egyszerűen nem látom értelmét az életnek, úgy ahogyan az most működik......
2014. szept. 26. 20:53
 1/4 viktorvarga ***** válasza:
jóllátod,de ez van.próbálj meg teis ellenni...
2014. szept. 26. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, az ember rontotta el.Nézd meg az állatokat, úgy élnek, ahogy teremtve lettek.Semmi természetelleneset nem erőltetnek magukra és egymásra.Csak az ember nem tud élni....

Az a baj, hogy túl sok energiát, időt vesz el a megélhetésért való küszködés, miközben a legfontosabb dolgok háttérbe szorulnak És ha az ember még nincs is eléggé megfizetve ahhoz, hogy élvezze a munkája gyümölcsét, amire annyi időt pazarolt, az tragédia!És ebben az országban ez a depresszió fő oka, hogy a legtöbb ember zombivá válva hajt, a semmiért.

A tudattal, a spirituális fejlődéssel kellene többet foglalkozni, az élet megkönnyítéséért tenni közösen, nem pedig a másik dolgát nehezíteni.

2014. szept. 26. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:

igen, még 17 éves vagy. 2 év múlva vagy te is be fogsz olvadni és játszod a vigyort, vagy felkötöd magad, mert képtelen lszel elviselni a kiközösítést, bántást és megbályegzést. ha lány vagy, az első valószínű, ha fiú, az utóbbi.

több ezer éve ez nem változik, a következő ezerben sem fog javulni, főleg magyarországon.

igaz vannak kivétels emberek akik 20 felett sem karnak "felnőttként" hozzáállni a világhoz, és küzdenek a változásért, de erre csak az képes, aki egyedül is megállja a helyét.

2014. szept. 27. 10:05
 4/4 vorarlberna ***** válasza:
Ne add fel, menj tovább, rejtsd el az érzéseid, és amikor semmiből sem telik, és olyan a helyzet segíts másokon. Nem kell túl önfeláldozónak se lenni, anyagilag nehéz annak lenni....
2014. szept. 27. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!