Van itt olyan, aki szeret vitatkozni?
Félreértés ne essék, nem az olyanokra célzoj, amiben más nem szerepel, mint: ku**@ a***d, meg hasonlók, hanem amikor van egy dolog amiről különbözőt gondoltok, majd mind ketten kezditek "győzködni" a másikat. Aztán a vége meg alakul, de fontos, hogy idegesség nélkül. :)
Korotokat/nemeteket legyetek szívesek odaírni, köszönöm. :)
17/F
A vitatkozás meg a veszekedés ég és föld, még jó is, hogy nem a veszekedésre gondoltál vitatkozás címszó alatt.
Igen, szeretek vitatkozni. Veszekedni persze nem.
18/L
Szeretek vitatkozni, mert ilyenkor sok új információt meg lehet tudni mindenféle témáról. Bár lehet pár ember nemigen tudná tolerálni a türelmetlen és hirtelen haragú attitűdömet viták során... Nem valami jó párosítás. x)
(Bár utána sem anyázok, csak kicsit erőszakosabbra váltom a hangnemet.)
17/L
En sajnos szeretek. Es nem csak akkor, ha valamiben nem ertek egyet. Ha egy temaban kepben vagyok, mar kepes vagyok az ellenkezot hangoztatni, mint a masik.
Persze nem ilyen drasztikus a dolog, csak egy ritkan elofordulo rossz szokas. Tudatosan nem csinalom, es mikor eszreveszem magam, akkor megprobalom abba is hagyni.
18f
"Es nem csak akkor, ha valamiben nem ertek egyet. Ha egy temaban kepben vagyok, mar kepes vagyok az ellenkezot hangoztatni, mint a masik."
Fú,ezt én is szoktam csinálni,de nagyon utálom ezt,nem tudom miért csinálom...ideges is leszek tőle,a saját viselkedésemtől..
és akkor az már veszekedésbe torkoll,és nem vitába...bármikor vitatkoztam valakivel,előbb-utóbb veszekedés lett belőle..szóval ezért nem szeretek vitatkozni....lehet nem vagyok hozzá elég higgadt,vagy túl egoista vagyok,és idegesít,hogy a másik másképp látja a dolgokat...kicsit problematikus.
(19/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!