Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek az nagy baj, ha...

Szerintetek az nagy baj, ha egy lány annyira szeret egy együttest, hogy szinte akörül forog az élete?

Figyelt kérdés

Nagyon boldoggá tesz nemcsak az együttes, de a rajongótáboruk is, kedves, vicces embereket ismerek meg, akikkel azonos az érdeklődési körünk, így mindig van miről beszélni.

Még csak pár hónapja vagyok rajongójuk, de máris a hardcore rajongók közé tartozom, minden számukat ismerem, rengeteg interjút, reklámot, egyéb videót megnéztem, amiben szerepeltek, folyton értesülök a legfrissebb hírekről, tudom, hol vannak éppen stb.

Én boldog vagyok, de szerintetek nem vagyok furcsa? Egyébként már felnőtt vagyok. :)

2015. máj. 12. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Amíg az együttes miatt nem hanyagolsz el más fontos dolgokat (mint pl. a családod, a barátaid, a munkád, stb.) addig nincs baj. :)
2015. máj. 12. 22:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem baj.
2015. máj. 13. 00:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Amíg mellette élsz normális életet addig semmi probléma nincs vele.
2015. máj. 13. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!