Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, van köztetek olyan,...

Anyukák, van köztetek olyan, akinek a férje visszahúzodó, nem szeret vitatkozni másokkal meg hasonlók?

Figyelt kérdés

szóval, a férjem szeret engem, én is őt.

ha egy családtaggal (van egy rosszindulatú, akivel mostanában többször kell leállni megvédeni magunka) szemben nem tud kiállni értünk, magáért.

ez zavar engem picit. Mert olyan tutyi-mutyi ilyenkor. És jó lenne, ha mondjuk egy rosszindulatú megjegyzésnél ne csak én védjem magunkat, hanem ő is mellénk állna.

mi a véleményetek? Van ezzel probléma, vagy nincs ezzel semmi baj.

ma reggel mondta nekem, hogy ő azért ilyen, mert nem tud vitatkozni, egyszerűen leblokkol.

2012. nov. 18. 16:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindenkinek vannak erősségei meg gyengeségei. Az én férjem mindig kiáll értem, bárcsak nem tenné állandóan, néha átvág kakaskodásba, feleslegesen. :)

Ez van. Sztem semmi baj nincs.

Mondtad neki h kicsit jol esne ha kiállna érted?

2012. nov. 18. 16:27
 2/3 A kérdező kommentje:

igen, mondtam neki többször. De ő mondja, hogy kiáll értünk. De hát nem mond semmit, hanem még ha lehet, odébb is áll. :)

jól esne néha, ha nem hagyna egyedül, mert így olyan, mintha hülyét csinálnék magumbkól.

hogy ő nem szeret veszekedni.

Tudja, hogy én sem.

de vannak esetek, amikor nem tűrhetjük a rosszalló megjegyzéseket, hanem ki kell állnunk magunkért.

Ő ehhez nem ért.

2012. nov. 18. 16:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát nekem is ilyen a férjem és már rájöttem közel 10 év után hogy ő ilyen és kész, a kommunikációt, a vita stílust, a konfrontációba való belemenést vagy épp elkerülését kiskorunktól tanuljuk és felnőtt embernek iszonyú nehéz rajta változtatni. Ha csak ennyi bajod van vele, akkor törődj bele, törödj bele hogy neked kell kiállni az igazadért. Attól hogy nem véd meg más előtt még lehet neki is ugyanaz a véleménye. Vagy vitás szituban hozzá is tenném a mondókámhoz a helyedben hogy MI ÍGY GONDOLJUK a Pistivel együtt.. (ez csak egy példa tehát hogy ez nem a te véleményed hanem közös platform akkor is ha ő nem mondja ezt ott ki a vita hevében.)

Az én férjem is utál veszekedni, gyűlöl vitázni, egy szót se szól inkább, szoktam is neki mondani viccesen hogy vele még egy jót veszekedni se lehet.

De tényleg, ő ilyen típus. Ez van.

2012. nov. 18. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!