Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azt szeretném megfejteni ki...

Azt szeretném megfejteni ki miszerint kapja az életét?

Figyelt kérdés
nem irigység van bennem,mert örülök más boldogságának,csak én nem tudom mivel érdemlem ki azt hogy semmi sem jön össze és minden összeomlott körülöttem más meg vígan él.

2015. jún. 19. 20:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%

Hogy hova szuletsz nem szamit

Az szamit mit akarsz elerni

ha legyintesz ide szulettem nem tehetek rola tenyleg semmi nem lesz beloled.

Szerinted kit becsulnek meg jobban aki alkoholista szegeny csaladbol lett orvos ugyved tudos mernok stb

vagy aki ebbe szuletett bele?

Aki onerobol er el barmit is az eros tapasztalt lesz tole lelke novekszik

Es igen kuzdeni jo

Tudod amikor munka mellett tanultam sok rossz tortent velem autobaleset tuzeset stb de mindent mindent jora tudtam forditani

Az autobalaeset utan nem tudtam dolgozni tobb idom maradt gipszben tanulni

tuzeset : biztosito fizetett igy uj berendezest tudtam venni es maradt a tandijra is

Lekestem a vizsgat tobb idom maradt tanulni

stb stb

2015. jún. 19. 21:58
 12/17 anonim ***** válasza:
6%

Ez a duma, hogy neked kell tenni meg stb... mi van azzal a rohadt sok emberrel akik beleszületnek egy boldog, jóformán stresszmentes gazdag családba, és onnantól a te életed már ki van alakítva annyira, hogy alig lehet annyira elcseszni, hogy tenned kéne azért, hogy legyen valamid. Mert hát valljuk be elég sok ilyen ember van aki jó környékre, jó családba születik.

Persze van akinek sokat kell tenni és lesz valaki, meg van aki hiba tesz sokat, ha semmi nem jön neki össze, nincs protekciója stb. Ne legyünk már szűklátókörűek, hogy bármi lehetek csak tenni kell érte meg hasonló baromságok.

2015. jún. 19. 22:13
 13/17 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom ki a szűk látókörű. Ha ilyen kérdés jön elő az oldalon, mindig az rá a válasz hogy "Mert vannak olyanok akik beleszületnek"....KI A FRANCOT ÉRDEKELNEK. Mindenki tegye meg amit tud, hozza ki a legjobbat a saját életéből és sz@rja már le, hogy mi van a másik emberrel. Attól, hogy irigykedsz az életére, neked attól nem lesz jobb.
2015. jún. 19. 22:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Mindig lesz valahogy, csak ne add föl! Egyszer fennt egyszer lent.
2015. jún. 19. 22:19
 15/17 A kérdező kommentje:
ahány ember annyi vélemény,de azért köszönöm a válaszokat..próbálom összeszedni magam:)
2015. jún. 19. 23:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Nézz utána egyszer, hogy hány olyan ember boldogtalan, aki "beleszületett" a jóba, és meg fogsz lepödni, hogy legalább annyi nincs megelégedve a sorsával, mint a "rossz helyre" születettek közt.

Aki szegényebb családba született, annak megvan a lehetösége felemelkedni, meg aki gazdag, annak sem fenékig tejfel az élete.

Nekem is eredetileg rossz "kártyáim" voltak: hárman voltunk testvérek, amikor édesapám meghalt, édesanyám meg egy (elég alacsony) fizetésböl nevelt fel minket. Ennek "ellenére" már gyerekkoromban mérnök akartam lenni, és ezt el is értem, pedig igen sok buktató volt közben.

Érettségi után a BmE-re mentem, és elkezdtem a mérnöki szakot. 20 évesen terhes lettem, megszültem a gyereket - a háttere ennek lényegtelen, én választottam ezt a megoldást, és csak azért említem, mert ez is nehezítette a helyzetemet. Két félévet halasztottam, utána kerestem munkát és levelezön folytattam az egyetemet a munka és a gyerek mellett. (Ö napközben családi bölcsödében volt)

Ez azzal járt, hogy reggel 5-kor keltem, a gyereket elvittem, utána délután 5-ig munka, hazafelé bevásárlás, utána elhoztam a kicsit, és 8-ig vele foglalkoztam. Miután elaludt, minimum éjfélig tanultam - és ez ment 4 éven keresztül minden nap.

A lényeg azonban az volt, hogy megszereztem a diplomámat, kaptam jobb beosztást a munkahelyen, megfelelö fizetést, és idövel megtaláltam azt is, akivel azóta is együttélünk.

Szóval ha valaki akarja, és hajlandó SOK eröfeszítést tenni, az el tud érni sok mindent.

Alternatív módon lehetet volna, hogy már ekzdetben nem megyen gimnáziumba, mert "úgysem lesz pénz továbbtanulni", utána a gyerek miatt feladhattam volna, mert "túl fáradt vagyok" - és akkor ma a legjobb esetben valahol minimlábérért dolgoznék és siránkozhatnék, hogy "ezt kaptam az élettöl"

2015. jún. 20. 07:50
 17/17 anonim ***** válasza:

16 pont errol beszeltem en is

A nemakaras kifogasok keresese beletorodes a lusta emberek tamasza.

Hiszen ha nem tehet rola hova szuletett akkor a rajta kivulallo dolgon nem tud valtoztatni igy nem is kell erte semmit tenni Es a semmitteves a legkenyelmesebb dolog a vilagon.

Ottthon ulok sirok nyalogatom a sebeim es total sajnalom magam. Olcso kenyelmes erofestestol mentes onsajnalat ami osztonoz arra hogy ne kelljen megmozdulnom.

Sok baratom van akik eheztek a foiskola egyetem alatt vagy az etteremben megmaradt kajat ettek a szunetekben mert csoro csaladbol jottek es nappali suli mellett dolgoztak hetvegen es este.

Mivel a tandij borsos igy biciglivel jartak be(30km) es mogyovajas kenyeren eltek estig turkalobol oltozkodtek es

De a cel megvolt es elertek.

sokuk nem lakhatott otthon mert tul messze volt igy olcso diakszallasokon eltek evekig.

2015. jún. 20. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!