Miért élhet ilyen különös életmódot az egyik barátnőm évek óta, mitől alakulhatott ez ki nála, nem tudom megfejteni?
Sztem olyan mint én. Nem találtam még meg az igazit, lekötöm magam a munkával, nem v.ok leszbi, sem aszexuális, nincs viszonyom senkivel és nem megyek bele alkalmi kapcsolatokba sem. Barátkozós vagyok és nem vagyok ronda se.
Ebbe nem kell semmit beleképzelni. Inkább egyedül mint egy "szamárral"- és ő biztosan nem társfüggő.
27L
11.26 és 11.42-vel értek egyet :)
24n
Nekem volt egy olyan időszakom,amikor kifejezetten szerettem egyedül lenni,nem éreztem magam magányosnak.Más elfoglaltságiam voltak,mint egy kapcsolatot ápolni,nem lett volna időm ,sem energiám erre ,potyára széditeni másokat meg nem fair.
Aki kapcsolatfüggő (van ilyen barátnőm,egyik kapcsolatból a másikba ugrik,csak azért,hogy legyen valaki,egyedül nem találja a helyét,persze ezek a kapcsolatok nem tartanak sokáig mert nincs komolyabb érzelem a háttérben ami összetartaná őket) annak elképzelhetetlen,hogy valaki szingliként is jól tudja érezni magát,de attól még nincs ezzel semmi gond.Majd ha talál valakit,aki komolyabban felkelti az érdeklődését,akkor úgyis lesz párja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!