Azt szeretném megfejteni ki miszerint kapja az életét?
Az emberek tesznek általában tesznek a boldogulásukért...mi nem jön össze? Az ha valaki meghal, vagy beteg leszel, arról nem tehetsz. Kb. minden másról igen. És változtatni is tudsz rajta.
Persze ha úgy állsz hozzá, hogy úgyse fog sikerülni, akkor nem is fog.
a sorsod a sajat szorgalmad es donteseid kovetkezmenye
Van egy baratnom neki sem jon semmi osssze de irigyel engem
,,te szerencses vagy neked jol megy,,
Igen ?
amikor en ejjel nappal tanultam a nyelvet o strandolt
mikor en nappal iskolaban voltam ejjel dolgoztam akkor o csavargott
mikor en munkahelyen mindent megtettem az elorehaladasert o otthon ult es tv nezett
estenkent amikor en admit csinalom es szakirodalmat olvasok o netezik es sorozatokat nez.
Hat ezek utan miert csodalkozik neki nem megy ?
befektetes nelkul nincs profit
vetes nelkul nincs aratas orokos univerzum torveny
Az életét az emben NEM kapja, hanem ALAKÍTJA.
Ha neked EDDIG nem jött össze semmi, akkor TEGYÉL azért, hogy ezentúl jobb legyen!
KKKhmm! ... igen, tesznek, ahhaa :)))
Figyu, ehhez nagyon érdekes dolgokat tudnék hozzászólni, mert épp akiket én látok azoknak szinte egyik napról a másikba az ölükbe pottyant az, amiért más küzd évekig (kemény tanulás,túlórák és a többi) és még úgy sem kapja meg!
Nem egy ismerősömnek pottyant az ölébe egy lehetőség, úgy hogy a kisujját se kellett mozditsa (vagy várta a sültgalambot).
Én ennek amúgy nagyon ellene vagyok, nem tartom fair-nek ami azt illeti.
Itt vagyok én, küzdök (mert sajnos küzdenem kell) ahhoz hogy a jövőmben érjek valamit, és sorba látom hogy körülöttem egyre többen lesznek valakik úgy egyik napról a másikra.
Aki önerőből ér el valamit és úgy tudja megvalósitani, annak én is nagyon örülök.
VISZONT mikor arra vág fel valaki, hogy ez meg az lett, úgy hogy egy másik ember a tálcán kinálta neki, legszivesebben pofán verném és arra a szintre tenném le, ahonnan kezdeni kell !!
Persze ha neked pottyanna az öledbe, akkor egy szavad se lenne.
Nem kell irigynek lenni, van neki más baja is. Van a pénzen kívül más is amiért aggódni lehet.
én is erre gondoltam,hogy van aki (pl a szülei révén) megkap mindent és tökéletes családja van,illetve anyagi körülményei.
leírtam még az elején hogy nem irigység én örülök neki ha valaki boldog,viszont nem értem mi szerint kapjuk az életet,miért születik egy illető hajléktalan családhoz és egy másik milliomos tehetős családba.
nem az anyagiakon van nekem a hangsúly,vagyis én annyira nem azt hiányolom az életemből (de persze mindenkinek jól jön) hanem inkább a kiegyensúlyozott,szerető családot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!