A nők nem gondolnak a váratlan helyzetekre?
Figyelt kérdés
Egy eset kapcsán jutott eszembe.A férj hirtelen meghalt minden előjel nélkül 50 évesen.Mivel ő kezelte a pénzügyi dolgokat,csekket,szinte mindent,félretett pénzt is,a nőt ez soha nem érdekelte,a férfi halála után a nő azt se tudta hogy működnek a dolgok,stb,teljesen életképtelen lett,nem tudta mit hogyan kell intézni.Ti fel vagytok készülve hirtelen halálesetre,mindennel tisztában vagytok a párotokkal kapcsolatban,pénzügyi dolgokkal ?2015. ápr. 21. 18:31
1/13 anonim válasza:
Hát igen, ez CSAK és KIZÁRÓLAG a nőkre vonatkozik.
Férfiaknál ez ugye soha nem fordulhat elő, mert minden férfi ugyan olyan.
És a nők is, hisz ez az egy eset meghatározó, ugyebár.
2/13 anonim válasza:
Nálunk sincs semmi olyan ügy, amit kizárólag ő vagy kizárólag én intéznék mindig. Munkám is olyan, hogy állandóan intézkedek. De szüleim dolgaival is képben vagyok. Már beszéltünk olyanokról, hogy mi lenne, ha történne velük valami.
3/13 anonim válasza:
Nálunk (én vagyok a nö) a férjem nem tud semmit az anyagi és egyéb ügyekröl, mert az az én dolgom. (Még a bankkártya pin-jét sem tudja, mert nem szokta használni.
Ennek ellenére ha velem valami történne, két nap alatt képben lenne, mert minden rednszerezve van, amit minden értelmes ember képes felfogni.
4/13 anonim válasza:
Nálunk meg apa nem tud semmit sem az anyagi dolgokról. Szóval a többi nő nevében köszönöm az általánosítást!
5/13 anonim válasza:
Es akinek a férje nem hagyja,hogy világosan lásson?
8/13 anonim válasza:
Nem tudom, általában mi a helyzet, az ismerős családok többségénél az asszony kezeli a pénzügyeket. Amúgy szerintem ez nem érdeklődés kérdése, inkább megegyezésé. Az pedig, hogy a házastársak legyenek felkészülve a váratlan esetekre, mindkét fél felelőssége, legyenek összekészítve a papírok (életbiztosítás stb.), legyen feljegyzés a bankszámlaszámokról, folyamatban levő ügyekről, ha nem papíron, elektronikusan, pendrive-on stb. Nálunk anyám van képben a dolgaimmal, mivel özvegy vagyok, kiskorú gyerekem is van, ő fog eljárni, ha netán valami történne.
9/13 anonim válasza:
Ami az ilyen típusú kérdésekben tényleg felfoghatatlan, az a magabiztos általánosítás. Ha az adott párkapcsolaton belül ilyen asszimmetrikusan történt az ügyintézés és vagyonkezelés, miért volna az mérvadó MINDEN NŐ vonatkozásában? Szerencse, hogy már több előző válaszoló is jelezte: náluk épp fordított a dolgok rendje. Ésszerű viszont az volna, ha minden család felnőtt tagjainak rálátása lenne a pénzügyekre, a számlafizetések kezelését is beleértve. Sajnos, előre nem látható, szomorú események mindenütt bekövetkezhetnek: akkor legalább az élet gyakorlati feladatai megoldása ne jelentsen gondot.
10/13 anonim válasza:
Nálunk anyám kezeli a pénzügyeket. Faterom még egy csekket sem adott fel életében.
Unom már az ilyen általánosító kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!