Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon apás vagyok, ha sokat...

Nagyon apás vagyok, ha sokat vagyunk ketten, nem gondolnak másra?

Figyelt kérdés

együtt nyaralunk,együtt megyünk boltba, stb.

félek,hogy mások nem azt gondolnák,hogy az apám,vagy hogy az apám,csak vérrontó kapcsolatot "űzünk"

17/L

NORMÁLIS VÁLASZOKAT,kérlek

2012. szept. 27. 12:27
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Én aszimném hogy a pasid utcan mondjuk. Amugy te vonzodaz hozza azert gondolod? En is elkepzeltem mar apqmmql de regebben. Bar n mindkivel elkepzelem mert egy sexorult vagyok
2012. szept. 27. 12:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló, egy barom vagy!! És az sem ártana,ha megtanulnál írni!

Kérdező! Ne gondolkodj ilyen butaságokon! Ki,és mért gondolná,h vérfertőző kapcsolatban állsz apukáddal? Más tini lányok is vannak akik nagyon apásak. Bújnak hozzá,puszilgatják,ölelgetik. Inkább örülj,hogy ilyen jó a kapcsolatod vele!

2012. szept. 27. 12:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Normális embernek az jutna eszébe,hogy az apád és jó a kapcsolatotok,egyébként mit érdekel,hogy mit gondolnak az ismeretlen emberek?A barátaid tudják,hogy csak az apád és ennyi. Más is jóba van az apjával és kisebb és mégse hívják rájuk a rendőrséget.
2012. szept. 27. 12:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Dicsérendő dolog, hogy ennyire szerettek együtt lenni édesapáddal, de szerintem 17 évesen azért már nyiss a hasonló korú fiúk irányába is.

Járj el velük szórakozni, moziba, boltba, stb....Nem jó, ha csak édesapád a minta, másokat is meg kell ismerned, mert így nagyon egyoldalú véleményed alakulhat ki.

2012. szept. 27. 12:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
én sem gondolnék rosszra, max picit irigykednék, mivel az én apám magasról sz*rt a fejemre mindig is és nagyon vágytam volna egy jó apa-lány kapcsolatra...
2012. szept. 27. 12:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Normális apa-lánya viszonyban fel sem kellene ilyennek merülnie a fejedben... Szerintem ez már alapból abnormális, hogy ez eszedbe jut. Érdekes, én sosem aggódtam, hogy apámat a pasimnak nézik...
2012. szept. 27. 12:51
 7/8 A kérdező kommentje:

vannak barátaim és barátnőim,csak sokkal többet vagyok apukámmal,sokkal jobb vele a kapcsolatom mint anyukámmal,anyukám csak üvöltözik stb.

sajnos adok mások véleményére,és félek hogy rosszat gondolkodnak rólam,sajnos ez ellen nem tudok semmit tenni,próbáltam nem ment,belém rögzült, emiatt is egy kicsit feszült vagyok, na de mindegy,ez eltér a kérdésemtől

ezért mert nem kell bántani,mert megfordult a fejembe, minden megfordult már a fejembe, a feljebb írt dolog miatt...

2012. szept. 27. 15:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Csak a hülyék gondolnak másra, és azokkal ugye nem kell foglalkozni..:))

Jó ez igy !! Csak most divat szidni anyánkat, apánkat..

Nézd meg az "anya" témát.. Borzasztó..:(

Örülj neki, hogy ilyen jó a kapcsolatotok..

A rinyálósak meg irigykedjenek.. :))

Egy anya, akinek 2 felnőtt lánya van.

2012. szept. 28. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!