Mennyire számít Neked, hogy mit gondolnak mások?
A külsődről?
A belső tulajdonságaidról?
Úgy általában véve Rólad, az életedről?
Sajnos számít, pedig nem akarom :(
Férjemnek nem számít, ez mondjuk nálunk ütközőpont.
a pszichológia szerint a társadalom tükörkép.
annyira tartanak téged mások, mint te saját magadat.
szóval mindenkinek, 100%-ban számít, ha azt mondja, hogy nem, nem tudja miről beszél.
Sajnos nagyon.. Ezt érdemes elolvasni:
Miért kell azt mondani, hogy ha valaki mást állít, mint amit mi, az hazudik? Ez a leggyerekesebb dolog, amit mondhatsz. 7 milliárd emberből mindenkinek számít? Vakmerő kijelentés.
Nekem nem számít. És nem vagyok sem hazug, sem igénytelen. Egyszerűen nem érdekel. Úgy, mint a tenisz, a napozás vagy az akciófilmek.
Számomra túl fárasztó, ha azzal foglalkozom, hogy mások mit akarnak, mit várnak el. És szerintem csak azt érdekli, hogy más mit gondol, aki szintén lenézően viselkedik azokkal, akik szerinte mások.
Nekem nagyon is számít. Persze nem a "mások" véleménye érdekel, azoké érdekel akik hozzám közel állnak, vagy fontosak nekem. Pl. a párom szülei, nagymamája, rokonai, barátaim, szakmabeli társaim... (volt egyetemi kollegák stb)
Az "utca" embere nem érdekel mit gondol rólam...
Szerencsére egyre kevésbé.
#2: Valóban tükör, de ettől még nem kell, hogy számítson. Sőt!
Nagyon nem mindegy, hogy ki mondja. Akiket szeretek és tisztelek, azoknak a véleményén elgondolkodom, mert sok igazság lehet benne. Meg kell próbálni olykor kívülről szemlélni magunkat.
Na és nagyon oda kell figyelni az ellenségeink véleményére is, ha képesek vagyunk kiszűrni belőle a hasznos kritikákat.
Ha "mások" nem lennének, nem tudnánk, hogy milyenek vagyunk mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!