Számít, hogy mások mit gondolnak rólad?
Nem mindeki velemenye szamit, de azoke az embereke, akikre felnezek, akiknek tisztelem a tudasat, azoke nekem nagyon sokat szamit.
A sajat eletemet elem, de probalok megfelelni az elvarasuknak, hogy elismerjenek, higgyenek bennem, hogy egyszer, miutan elvegeztem az egyetemet en is oda jutok, ahol ok vannak.
Nem adok mast, mint ami vagyok, de bizonyos kereteken belul alkalmazkodok.
20/L
Lol, na dehogy. Még csak azt kéne...
Nem érdekel más mit gondol rólam, a kinézetemről, stb., magamnak viselkedem úgy és nézek ki úgy, ahogy, nem mások kedvéért.
Sokan ezért ritka bunkónak mondanak, mert megmondom őszintén, ha lesz*rom magasról a véleményüket, amit egyébként ki sem kértem, stb. De nem zavar. Az olyan ember, aki a saját belepofázásának a következményeit nem bírja elviselni, nem is érdekel :D
Szerintem az a legnagyobb baj az emberekkel, hogy a többség azért olyan birka, mert azt hiszi, attól lesz jó, ha megy a tömeg után, akkor nem nézik ki. Fontos nekik, hogy mit gondolnak róluk, nincs egyéniségük, nem bírnak önmaguk lenni, nem mernek.
Utolsó! Szerintem érthető, hogy nem a család és a barátok véleményére sz*runk magasról, hanem az ismeretlenekre, nem közeli ismerősökre, a tömegre stb.
Ha valaki a családjáról, barátairól, párjáról gondolkodik így, annak már problémái vannak. Engem a külvilág abszolút hidegen hagy, de a családom, barátaim véleményét természetesen meghallgatom, megfontolom általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!