Végső soron csak a szex és a gyönyör számít az életben?
Rengeteg más dolog van a világon, rejtélyek, kalandok, vicces/érdekes szituációk, ügyek, de végső soron, ha szerelmes leszel, vagy szexéhes, minden más eltörpül mellette.
Amikor a legegészségesebb, legaktívabb lehetne az ember (18-30), folyton csak szeretkezne, aztán amikor idősödik, már más dolgokkal foglalkozik, de ez nem annak az eredménye, hogy okosabb, értelmesebb, bölcsebb lett, hanem annak, hogy már kevésbé kívánja a szexet, a kor előrehaladtával és más dolgokkal kezd foglalkozni, hiszen még él, a "modern" orvostudománynak köszönhetően (máskülönben nagy valószínűséggel már halott lenne).
Felüti a fejét a racionalitás életünkben, de a vágyak sokkalta erősebbek, a fajfenntartási ösztön erősebb. Az emberiség nem használható a szexen kívül semmi másra, a műalkotások, építmények és találmányok nagy részét vagy már kielégült/öregedő, vagy kisebbségi komplexusban szenvedő "csak azért is megmutatom" emberek hozták létre, ráadásul a legtöbbje saját bevallása szerint az elégedettség szikráját sem érezte alkotása után... tehát nem volt értelme, csupán számunkra, nekünk, akik csak szexelünk és tömjük a hasunkat.
Csak a szép nőkkel akarunk izgalmas helyzeteket átélni, de ők hamar megsértődnek és találnak helyettünk mást, a csúnya nőkkel pedig semmilyen helyzet nem tűnik izgalmasnak
Abszolút nem, de nem tagadom, hogy a szex nagyon jó dolog
18F
hát az észrevételed elég állati jellegű!
az ember már sztem egy jóval magasabb szint tud lenni. de nem minden esetben!
nálam nem nem érvényes, amiről beszélsz.. :) pedig szeretem a szexet!
elég beszűkült, nimfomán a látásmódod!
sztem van egyensúly szex siker és bármi között!
Ezen én is nemrég gondolkodtam el, viszont én nem így látom a helyzetet. Most viszonylag hosszú ideig nem volt párom, viszont csak az utolsó 4-5 hónapban éreztem azt, hogy tényleg iszonyatosan boldog vagyok egyedül és nincs szükségem másra! :) Élveztem az életet enélkül is, sőt már kezdett átfordulni betegessé, mert ha mellém került egy srác, őt is inkább elhessegettem.
Aztán jött egy olyan srác, akit képtelen voltam elhessegetni és kialakult valami több. Ellene is próbáltam küzdeni, de az érzéseim erősebbek voltak. Attól, hogy most számomra fontos ő is, még ugyanolyan boldog vagyok, foglalkozom a sulival, ha kedvem tartja utazok, ha kedvem tartja színházba megyek, ha kedvem tartja megállok egy szép épület vagy hely mellett és gyönyörködöm benne. Mindössze annyi változott, hogy kaptam a sorstól ehhez egy társat!
Az meg hogy ebbe a szex is beletartozik, mert miért ne tartozna, ha vágyunk egymásra, az csak egy dolog... Ettől még van más fontos dolog is az életben és nem érzem úgy, hogy non stop szeretkeznünk kéne, mert ebben számomra pont az a jó, hogy nem non stop történik és olykor egy-egy hosszú külön töltött hétvége és másban való "gyönyörködés" után, mennyire is jó újra egymásra találni és szeretkezni egy hatalmasat. :)
Attól hogy szeretik a fiatalok a szexet (teszem hozzá szerintem egyértelműen az idősebbek is élvezik), még nem válnak rossz emberré, illetve ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy innentől kezdve csak a szerelem és csak a szex. Emellett is lehet nyitott szemmel járni.
12:39
Nem is mondtam, hogy rossz emberré válnának, csupán, hogy olybá tűnik nem érzünk a szexen kívül hasonlóan óriási késztetést semmi iránt, vagy ha igen, akkor az egészen más jellegű, de nem olyan "kitörő".
12.39 vagyok. Számomra pl sokkal fontosabb az, hogy a párom odaadó legyen és szeressen. Így simán kibírnám szex nélkül akár évekig is, de miért tenném, ha egyszer probléma nélkül mehet!? Értem azt egyikünk sem vallásos, hál' isten olyan jellegű betegségünk sincs, miért ne élvezhetnénk egymás testét?
Egyszerűen csak szerintem kicsit lesarkítod a dolgokat. A szerelem, illetve a szex olyan együttes lelki és testi örömökkel jár, amit nehezen tud az ember mondjuk egy színházi előadás alatt megélni, vagy éppen egyáltalán nem. Viszont ez csupán biológia. Attól hogy szex közben olyan mértékben szabadulnak fel hormonok, hogy az ember a fellegekben jár, az nem jelenti azt, hogy más nem okozhat igen is nagy boldogságot egy ember életben. Ha jobban körülnézel, akkor rá is jössz, hogy nonstop szeretkezéssel, nulla kommunikációval, kikapcsolódással, szórakozással, az emberek elég hamar képesek "ráunni" a szexre is és erre nagyon is sok kapcsolat megy rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!