Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van olyan európai ország,...

Van olyan európai ország, ahol a tinik élete nem a "szerelem" és a szex körül forog?

Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 19:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Vatikán...
2010. szept. 17. 19:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen európai vagy nem-európai ország.
2010. szept. 17. 20:12
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
Nem, de nem is kéne. Sivár lenne az élet szerelem (és persze szex nélkül). Szerintem a lehető legjobb, ami egy emberrel történhet!
2010. szept. 17. 21:08
 4/11 anonim ***** válasza:
58%

"Sivár lenne az élet szerelem (és persze szex nélkül). Szerintem a lehető legjobb, ami egy emberrel történhet!"

Sivár lehet az élete annak, aki szerint a szerelem az életben a legjobb dolog. A szerelem egy természetes drogmámor, nem több és nem kevesebb. Persze 16-18 éves korban még normális, ha az ember a szerelmet tartja a legnagyobb dolognak. Később már rossz jel.

2010. szept. 17. 21:38
 5/11 anonim ***** válasza:
22%
Miért, akkor mi? A karrier meg a sok zsé? Sajnálom, akit ez tesz boldoggá...
2010. szept. 17. 21:46
 6/11 anonim ***** válasza:
71%

""Sivár lenne az élet szerelem (és persze szex nélkül). Szerintem a lehető legjobb, ami egy emberrel történhet!"

Sivár lehet az élete annak, aki szerint a szerelem az életben a legjobb dolog. A szerelem egy természetes drogmámor, nem több és nem kevesebb. Persze 16-18 éves korban még normális, ha az ember a szerelmet tartja a legnagyobb dolognak. Később már rossz jel."

Jól nézzétek meg, mert ő írta le az igazságot, akár tetszik, akár nem.

Egyébként szerintem -mondjon akárki amit akar- ebben a korban az emberek még túl éretlenek a szexhez. Nincs semmi varázsa az életnek, túl hamar nőnek fel. Nem kellen felnőttesdit játszani. De szívesen élnék 40 évvel korábban... nagyon utálom, hogy minden lány ravasz és körmönfont, tapasztalt, és nem ártatlan senki. Mindenki hazudik és senkinek nincsenek értékei. Senki nem olyan, mint én, aki csak úgy egyedül bemegy egy erdőbe, hogy gyönyörködjön a természetben.

2010. szept. 17. 22:10
 7/11 anonim ***** válasza:
48%

21:46

"Miért, akkor mi? A karrier meg a sok zsé?"

Pont erről (illetve pl. rólad) beszélek. Szerinted a világon a szerelem, a szex, a karrier és a pénz létezik. Ezek közül persze hogy a szerelem és a szex a csúcs. Mert ez egy nagyon sivár élet.

2010. szept. 17. 22:17
 8/11 anonim ***** válasza:
40%
Nem. Számomra a karrier és a pénz másodlagosak. Sokkal fontosabb a boldogság, és a harmónia. És ha ezt megoszthatnám mással is, miért ne tenném? Sokkal jobb, mint egyedül. Én már csak ilyen menthetetlenül romantikus, szerelmes típus vagyok. Nem lehetsz valami boldog, ha te ezt nem bírod felfogni.
2010. szept. 17. 22:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen orszag, mert az emberek - nemzetiseguktol fuggetlenul - emberek. Van egy mondas, mely szerint minden nep mas, minden nep ugyanolyan. Mindannyian emberek vagyunk es a szex es a szerelem az elet resze - akarhol el valaki es akarmilyen kulturaban max. mashogy fejezodnek ezek ki, de benne vannak minden kulturaban.

Szerintem nincs semmi gond azzal, hogy valaki hisz a szerelemben es boldog szerelmesen. El tudom kepzelni, hogy szerelem nelkul is tudnak egyesek elni, de nem tudom, miert kellene leszolni, sivarnak tartani azt, aki ezt fontosnak tartja? Nem irta a valaszolo, hogy neki csak ez az egy szamit.

2010. szept. 18. 03:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenütt a világon ilyenek a tinik, mert beindulnak a hormonjaik és ez egészséges. Hogy hogyan tudják kezelni a helyzetet, az a neveltetésüktől függ! Sokan nem is kapnak semmi segítséget a problémáikra. Lehet így nekik a szerelem öröm vagy pokol...
2010. szept. 18. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!