Külföldi vs magyar szerelem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeptemberben megismerkedtem itt nálunk egy francia fiúval, akivel azóta is minden nap beszélünk, mindketten nagyon szimpatikusak vagyunk egymásnak, és elég különlegesnek tartjuk ezt a "kapcsolatot" köztünk. Novemberben jön Budapestre 1 hétre, hogy találkozzunk. Nos én még a szüleimmel élek, és nem is ismerem még annyira őt ahhoz, hogy itt szállásoljam el nálunk, meg nem is állna szándékomban ilyet felajánlani ebben a helyzetben egy férfinek. Kérdezte, hogy Budapesten tudok-e valami nem túl drága hotelt, úgyhogy ebben segítek majd neki. A kérdésem, ami lehet bután hangzik, de ha megszáll egy hotelben ő egyedül, akkor attól még én mint az ő "vendége" tartózkodhatok-e a szállodai szobájában? Mert az egyértelmű, hogy aludni nem aludhatok ott, hiszen 1 főre foglalja le. De hogy fogadhat-e más személyt napközben, vagy akár este? Vagy ezt nem is veszik észre, hogy olyan valaki megy be aki nem ott "lakik"? Azért lenne ez fontos, mert napközben be fogjuk barangolni a várost, meg programokat csinálunk, de szeretnénk majd kettesben is lenni nyugodt helyen.. Köszönöm előre is a véleményeket!2011. okt. 12. 12:28
1/4 anonim válasza:
Miért nem hivod meg este magadhoz, attól függetlenül még nem kell ott aludni. En ugy tudom, hogy nem lehet tartózkodni a szàllodai szobàban.
2/4 anonim válasza:
vs nem kontrát jelent? ezt mikor két dolgot összehasonlítanak szokták írni, nem?
én voltam így. mikor a férjemmel megismerkedtem aki üzleti ügyben járt mindig Mo-ra ö is hotelben szállt meg. Habár kellemetlen volt, már akkor is mikor már komoly kapcsolatunk volt, de én sokszor aludtam ott is. amúgy ö mindig szobát foglalt és kutya nem nézte. az éjszakai portás is max köszönt de nem szolt semmit.
én is a szüleimnél laktam még akkor (habár volt egy lakásom, de nem akartam egyedül a lakásban, ami ki volt adva) és hát ö nem is szállt volna meg anyuéknál, mert neki a szállással is elkellett számolni a cégének. de aztán kb fél év után befejezödött a magyar munka akkor kiköltöztem hozzá, de jó volt hogy addig megismertük egymást.
3/4 bánomisén válasza:
Persze, hogy lehetsz a vendége. A hotelek nem korlátozzák - nem is korlátozhatják - a vendégeiket abban, hogy éljék az életüket. A hotel nem börtön, hanem egy szolgáltatás. Ha nem veszel igénybe fizetős szolgáltatást - magyarul: nem alszol ott -, akkor annyit vagy ott napközben, amennyit akarsz.
4/4 anonim válasza:
Amikor a ferjem uzleti utra ment a Fulopszigetekre akkor 1 foer votl foglalva neki a szallas mert termeszetesen a cege csak az o nevere foglalta. En vegig ott tartozkodtam vele, ott aludtam napkozben amig dolgozott hasznaltam a konditermet, uszomedencet, tengerpartot... A kutya nem szolt semmit pedig 5 csllagos szalodarol volt szo. Remlem hamarosan megint menni fog mert mar jol jonne egy kis napsutes. :)) Habar lehet szallodatol is fugg, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!