Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok? Valóban van...

Mit gondoltok? Valóban van összefüggés a mobiltelefon és a szex mennyisége / minősége között?

Figyelt kérdés

Megjelent egy felmérések alapján írt cikk, hogy a mobiltelefon alapján nagyon nagy valószínűséggel megmondható, kinek milyen a szexuális élete.

Szerintetek?

[link]

2010. nov. 24. 12:04
 1/7 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy lefordítanád?
2010. nov. 24. 12:19
 2/7 anonim ***** válasza:
ez hülyeség iphone 4em van és szűz vagyok
2010. nov. 24. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez ilyen index - brit tudósokba való megállapítás :)

Mondjuk úgy hogy elképzelhetőnek tartok bizonyos tulajdonságokat amik korrelálnak például a szexuális élet mennyiségével és attól teljesen függetlenül azzal is, hogy milyen mobilja van az illetőnek... így végül kihozható egy nem túl megbízható statisztika, hogy a kettő is mutat összefüggést... de ez azért igencsak erőltetett.

Példa:

A telefon összefüggésben lehet azzal, hogy valaki melyik korosztályhoz tartozik... és ugyanígy a korosztály összefüggésben lehet a szexuális élettel... de ettől még nem a telefonodtól függ, hogy... nna :)

2010. nov. 24. 12:29
 4/7 anonim válasza:
Igen, a mobiltelefonoknak fallosznövelő hatása van, ami a kattintgatások számában merül ki egy randioldalon:P
2010. nov. 24. 12:42
 5/7 anonim ***** válasza:
ilyen marhaságot :D ez kb olyan felmérés, mint ami kimutatta hogy egyre több szellem üzen telefonon keresztül -.- xD
2010. nov. 24. 12:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem ócska a mobilom, és a szexuális életem is. A páromnak viszont menő mobilja van! Talán a nemi élete is jobb, mint az enyém:)

Ha viszont rájövök, akkor a jó Isten irgalmazzon neki, mert én nem fogok!

2010. nov. 24. 12:45
 7/7 A kérdező kommentje:

végül is kipróbálhatom ...

veszek egy állat jó mobilt, és megnézem a változást

2010. nov. 24. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!