Mit gondoltok? Valóban van összefüggés a mobiltelefon és a szex mennyisége / minősége között?
Megjelent egy felmérések alapján írt cikk, hogy a mobiltelefon alapján nagyon nagy valószínűséggel megmondható, kinek milyen a szexuális élete.
Szerintetek?
Ez ilyen index - brit tudósokba való megállapítás :)
Mondjuk úgy hogy elképzelhetőnek tartok bizonyos tulajdonságokat amik korrelálnak például a szexuális élet mennyiségével és attól teljesen függetlenül azzal is, hogy milyen mobilja van az illetőnek... így végül kihozható egy nem túl megbízható statisztika, hogy a kettő is mutat összefüggést... de ez azért igencsak erőltetett.
Példa:
A telefon összefüggésben lehet azzal, hogy valaki melyik korosztályhoz tartozik... és ugyanígy a korosztály összefüggésben lehet a szexuális élettel... de ettől még nem a telefonodtól függ, hogy... nna :)
Hát nekem ócska a mobilom, és a szexuális életem is. A páromnak viszont menő mobilja van! Talán a nemi élete is jobb, mint az enyém:)
Ha viszont rájövök, akkor a jó Isten irgalmazzon neki, mert én nem fogok!
végül is kipróbálhatom ...
veszek egy állat jó mobilt, és megnézem a változást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!