Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire számít Neked, hogy...

Mennyire számít Neked, hogy mit gondolnak mások?

Figyelt kérdés

A külsődről?

A belső tulajdonságaidról?

Úgy általában véve Rólad, az életedről?

2012. júl. 22. 20:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha negatív dolgot mondanak rólam, mindig azt hangoztatom, hogy nem érdekel, de bizony az érdekel a legjobban, sajnos. Ha pozitívat mondanak, az is számít, mert iszonyú jó érzéssel tud eltölteni. Szakmai gyakorlaton is 4-en voltunk lányok, a legvégén azt mondták, hogy én vagyok a legmegbízhatóbb, és én dolgoztam a legjobban, hát alig bírtam visszafojtani a vigyoromat, és ezentúl figyelek, hogy mindig ugyanígy dolgozzak, hogy megdicsérjenek.

Igyekszem megtalálni az egyensúlyt, hogy az éppen pozitív vagy negatív kritikák fényében mit változtassak vagy épp ne változtassak magamon.

2012. aug. 19. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!