Mennyire számít Neked, hogy mit gondolnak mások?
Figyelt kérdés
A külsődről?
A belső tulajdonságaidról?
Úgy általában véve Rólad, az életedről?
2012. júl. 22. 20:43
11/11 anonim válasza:
Ha negatív dolgot mondanak rólam, mindig azt hangoztatom, hogy nem érdekel, de bizony az érdekel a legjobban, sajnos. Ha pozitívat mondanak, az is számít, mert iszonyú jó érzéssel tud eltölteni. Szakmai gyakorlaton is 4-en voltunk lányok, a legvégén azt mondták, hogy én vagyok a legmegbízhatóbb, és én dolgoztam a legjobban, hát alig bírtam visszafojtani a vigyoromat, és ezentúl figyelek, hogy mindig ugyanígy dolgozzak, hogy megdicsérjenek.
Igyekszem megtalálni az egyensúlyt, hogy az éppen pozitív vagy negatív kritikák fényében mit változtassak vagy épp ne változtassak magamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!