Baj ha nem vagyok oda a gyerekekért? 26/l
Figyelt kérdés
Nem mondom, egy darabig elvagyok velük, de utána már agyamra mennek. Nem szeretem, ahogy "cukiskodnak", meg ilyenek. Jobban elvagyok kiskutyákkal, jobban élvezem a társaságukat, mint egy kisgyerekét. Jó persze, nem utálom őket, meg engem is felháborít, ha látok híreket, ahol pl bántalmazzák őket, mivel hát ők még gyengék és nem tudják magukat megvédeni. De én nem vagyok olyan anyatípus. Bár mondják, h a sajátomat szeretném. Meg én átlátok rajtuk, amikor már, hogy mondjam játszák magukat. Lehet én is olyan voltam, de akkor is. Ezért nem is tervezünk gyereket mer párom sincs el velük. Most rossz emberek vagyunk? Ja meg másik ami idegesít, amikor egy felnőtt ember elmásítsa a hangját, ahogy beszél hozzájuk.2015. ápr. 20. 13:12
11/11 anonim válasza:
Kérdező, nem neked szólt, hanem annak, aki ezt írta nekem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!