Melyiket választanátok? Kisebbik lányom 1 éves. Áprilisban visszamehetnék a korábbi beosztásomba (kb. br.350 ezer, de fogadni kell valakit, aki elmegy a gyerekekért és 1-2 órát velük lesz) vagy maradok még itthon és ki tudja milyen munkát kapok?
Te mit szeretnél, milyenek az anyagi lehetőségeitek?
Szíved szerint vágysz már egy kicsit a munkahelyedre, vagy utáltad mint a fene?
Én hasonló helyzetben vagyok,vissza megyek.Viszont én sajnos csak 6 órás leszek,havi talán 60 ezerért.
De eddigi munkakörömben napi 12-14 órát dolgoztam,heti 5-6 nap+egy kis utazás havi 100 ezerért.Akkor inkább leszek 6 órás,mert ha azt a helyet valaki "befoglalja" akkor ott,amíg nyugdíjba nem megy,nem lesz hely én meg mehetek vissza napi tizen órát dolgozni.Férjemet is csak este későn láttam,mivel 8 után értem haza,hajnali fél 5kor legkésőbb indultam,nem akarom ugyanezt.
Vagy kereshetnék másik munkát,ami nem lenne szerencsés kisgyerekkel.Nálunk bölcsis lesz a gyerkőc,bár,ha megtehetnénk,a férjem otthon maradna még vele szívesen és én is,de azt kell szem előtt tartanom,hogy hosszú távon így lesz a legjobb(a fizetésem kevesebb lesz így,mint a GYED,de inkább így,mint később ne legyen ott hely,közel is van mellesleg)
Vissza akartam menni, de a lányom rosszul érezte magát nélkülem, 1 hónapig csináltuk, aztán feladtam. Közben jött egy kistesó, 4-ik éve vagyok itthon, a kicsi 2 éves korában megyek vissza,közbe lett egy jobb munkakör, (kolléganő terhes lett), oda megyek vissza...
Próbáld meg, aztán az idő eldönti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!