Melyiket választanátok? Kisebbik lányom 1 éves. Áprilisban visszamehetnék a korábbi beosztásomba (kb. br.350 ezer, de fogadni kell valakit, aki elmegy a gyerekekért és 1-2 órát velük lesz) vagy maradok még itthon és ki tudja milyen munkát kapok?
Figyelt kérdés
2013. dec. 31. 00:39
11/12 anonim válasza:
Én is maximum 1 évet akarok itthon maradni, de még ez is sok. Soha 1 hónapot nem voltam munka nélkül, nem is szeretek egész nap otthon lenni. Szerintem egy 1 éves gyereket simán lehet társasághoz szoktatni. Én legalábbis úgy vagyok vele, minél több inger éri annál több tapasztalata lesz már ilyen kis korában is. A legtöbb országban 6-7 hónap után már menni is kell vissza dolgozni az anyukának, nálunk divat csak ez hogy éveket otthon lehet maradni. Attól nem vagy rossz anya, hogy visszamész dolgozni, délután már otthon vagy vele tudsz vele foglalkozni.
12/12 anonim válasza:
Én azt hiszem visszamennék... Ugyanígy 4 éve vagyok itthon, a kisebbik gyerkőc 15 hónapos, csak nálam mindkettő fiú. Nekem sajnos megszűnt a munkahelyem, amit imádtam, és most rettegek attól, mi lesz nyár végén, amikor már anyagi okokból muszáj lesz munkát találnom. Fogalmam sincs, mi sikerül majd, mennyiért, és milyen lemondásokkal... szóval ha most adott egy ilyen helyzet, élj vele! Ha mégsem jönne be, még akkor is dönthetsz másképp... míg ha elszalasztod, azt már nem tudod visszacsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!